2777
2789
عنوان

پدر زن

| مشاهده متن کامل بحث + 1178 بازدید | 101 پست
الان داره زور میگه بعد ها بیشتر اذیت میکنه 

شاید..بخاطر همینه که با جناقم هیچوقت پاشو نمیزار تو خونه پدر زنش..دارم درکش میکنم

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... !

اینجوری گفته ک شما خسته بشی زود عروسی بگیری مرد ها بدشون میاد دخترشون رو زیاد تو عقد نگه داری

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید..بخاطر همینه که با جناقم هیچوقت پاشو نمیزار تو خونه پدر زنش..دارم درکش میکنم

خدا به دادت برسه واقعا زود عروسی کن برو

💓دوست خوبم امضامودیدی برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستید💓
آره خیلی بده من داداشم بزرگ‌تره ،نمیذارع شبا بریم بیرون،بابام یکم مراعات می‌کنه،خونه نباشع زودی زنگ ...

من خودم اولین بچم اسم همسرم امیررضاست دقیقا همینو میگفتم چپ لی نمیشد باید زنگ میزد به بابام . اه اه اه

توکلت علی الله
نه عزیز پسرم 💙

پس باید کم سنوسال باشی

خب ببین بشین منطقی باهاش حرف بزن

بگو الان شما الان خانومتو با پدرمادرت میبری میاری

اصلا مگه اون بنده های خدا همیشه بیکارن

بهش بگو ما ازدواج کردیم میخوایم خانواده ی مستقل خودمون رو تشکیل بدیم ازین به بعد دختر شما همسر منه شرعا قانونی حرف شما درست نیست

خدا به دادت برسه واقعا زود عروسی کن برو

خیلی دوست دارم ولی هنوز مقدمات عروسی آماده نیست

من خودم اولین بچم اسم همسرم امیررضاست دقیقا همینو میگفتم چپ لی نمیشد باید زنگ میزد به بابام . اه اه ...

ولی دوران شیرینیه😁

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
خیلی دوست دارم ولی هنوز مقدمات عروسی آماده نیست

انشالا خیره و زود برید سرخونه زندگیتون نه به بعضی خانواده ها که باصیقه محرمیت دخترو میدن دست پسر ببره نه ایشون همسرشرعی و قانونیتونو منع میکنه 

💓دوست خوبم امضامودیدی برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستید💓
پس باید کم سنوسال باشی خب ببین بشین منطقی باهاش حرف بزن بگو الان شما الان خانومتو با پدرمادرت میبر ...

مگه این حرفا تو گوشش میره میگه بهونن

چند هفته بگذره ببینم اگه بازم توجهی نکرد اونوقت باید یه فکری کنیم

حقته داداش ؛ دختر بزرگ نکرده که تو به همین راحتی ببریش !    

😊 یه طرفه فکر میکنی...من بخاطر نامزدم دارم اینکارارو میکنم چون ایشون نمی تونن باباشو راضی کنه 

و من هرچی ملاکه برای نامزدم  انجام میدم