2777
2789
عنوان

پدر زن

| مشاهده متن کامل بحث + 1178 بازدید | 101 پست
برای اینکه باور کنیم راست میگی عکس از شناسنامه صفحه ازدواج بده ببینیم تاریخش برای چند روز قبل هست&nb ...

عزیزم تازه عقد کردیم شناسنامم پیش ثبت ازدواجه

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=185388012]قدیمی فکر میکنن مثل بابای من . من نامزد بودم با همسرم باید هر وقت که میاد بریم بیرون زنگ میزد به باب ...[/QUOTEخخخخ 

منم الان ک عقدم باید قبل ده خونه باشم،،

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
بدم میاد از اینجور خانواده هااااااااااا به توچه آخه زن عقدیشه بری شکایت کنی سرویسش میکنن

نمیشه که اول عقدی برم تو روش بیاستم

[QUOTE=185388012]قدیمی فکر میکنن مثل بابای من . من نامزد بودم با همسرم باید هر وقت که میاد بریم بیرو ...

خیلی بده ولی الان که ازدواج کردم خیلی راحتم انشاالله زودی برید سر خونه زندگیتون

توکلت علی الله
[QUOTE=185388012]قدیمی فکر میکنن مثل بابای من . من نامزد بودم با همسرم باید هر وقت که میاد بریم بیرو ...

خوشا به حالت.. من کاری نداره که تا کی بمونه پیشم فقط میگه با پدر و مادرت بیا دنبالش ببرش

خیلی ممنونم..انشالله که بشه

آره خیلی بده من داداشم بزرگ‌تره ،نمیذارع شبا بریم بیرون،بابام یکم مراعات می‌کنه،خونه نباشع زودی زنگ میزنم امیرحسین بپر بریم..ایشالا عزیزم

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸