2777
2789

فال انبیا بگیر

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست درمیاد؟

من چند بار گرفتم درست درومد.

از این سایت بگیر.

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.taroot-rangi.com/horoscope/religious/%D9%81%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D9%84%D9%87%DB%8C&ved=2ahUKEwiw2_3K2PrvAhXVgVwKHbDnC7cQFjABegQIBhAC&usg=AOvVaw3aovKCj2jtTFG9GksJa1QL

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

خیلی زود به یک مجلس با شکوه دعوت خواهی شد. شاید همسر رویاهایت را در آنجا بیابی. که اگر بیابی به نهایت عشق و سعادت خواهی رسید. پس چشم و گوشت را باز کن. گربه ای که میبینی نشان از فردی گربه صفت دارد که در زندگی تو حضور دارد. ظاهرا خودش را دوست و رفیق معرفی میکند اما با کوچکترین ناملایمتی از تو دور خواهد شد.  توصیه میکنم رابطه ات را تا حد امکان با وی کمرنگ کنی.. نگذار هرکس از راه می رسد به تو آسیب بزند. شخصی را می بینم که با تو دشمنی دارد. شخصیت نادانی که از هر کاری برای آسیب زدن به تو دریغ نمی کند. متاسفانه می بینم که بر تو غلبه کرده و موجب ناراحتی و دردسر برایت می شود. چشم بدخواهان از زندگیت دور باشد. آنها دست به کار شده اند تا جدایی بین تو و افراد خانواده بیفتد. از ناراحتی تو خوشحال میشوند. قیچی را ببین. قیچی دلالت بر دست آنهاست که میخواهند ارتباط تو را قطع کنند. بیشتر به خانواده نزدیک شو و روابطت را محکمتر کن تا نقشه های آنها را نقش بر آب کنی.

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

خیلی زود به یک مجلس با شکوه دعوت خواهی شد. شاید همسر رویاهایت را در آنجا بیابی. که اگر بیابی به نهای ...

ممنونم گلم

برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱