2777
2789

یادش بخیر من میگفتم ساشا 

شوهرم میگفت ایلکای

دقیقه نود گذاشتیم بردیا😐

در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیارا من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟و من باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم: بله امروز خیلی خوبم...                                                   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادش بخیر من میگفتم ساشا  شوهرم میگفت ایلکای دقیقه نود گذاشتیم بردیا😐

بردیا قسنگه

من چه اسمی بزارم برا دخترم ...باران دوسدارم ولی میخوام چنتا اسم مد نظرم باشه

الا ک دارم اینو مینویسم تیکرم روی ۲۰ هست هروقت تیکرم رفت رو ۲۵ بهم بگو تیکرت رف رو ۲۵🤨😍بزا ذوق کنم😁
بردیا قسنگه من چه اسمی بزارم برا دخترم ...باران دوسدارم ولی میخوام چنتا اسم مد نظرم باشه

عزیزم ما برای دختر رو اسم سوگند و سوگل توافق کرده بودیم 

بارانا هم خوبه 

در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیارا من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟و من باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم: بله امروز خیلی خوبم...                                                   
نه اتفاقا خوب شد اولش با شانزده مسخرش میکردم الان شت زده میگم بسووووزه😂😈😭

اسم پسرتون رو بزارید

طاها

مهیار

حنیف

علیرضا 

بردیا

اراد

هوراد 

هوداد

سبحان

امیرحسین

امیرعلی

امیرعباس

این همه اسم های خوشگل هست واسه پسر 

والا اسم پسر چالش منم هست می خوام به اسم دخترم که روشنا هست بیاد ولی به شما توصیه می کنم یک تجدید ن ...

اسم های بروز دیگه هم تو ذهنم هستن ولی این بروز ها هم یجورین فکر میکنم وقتی بیچاره بچه رفت مدرسه مسخرش کنن😂

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬
عزیزم ما برای دختر رو اسم سوگند و سوگل توافق کرده بودیم  بارانا هم خوبه

سلقتون قشنگه اگ بازم میدونی بگو 😘💐

الا ک دارم اینو مینویسم تیکرم روی ۲۰ هست هروقت تیکرم رفت رو ۲۵ بهم بگو تیکرت رف رو ۲۵🤨😍بزا ذوق کنم😁
اسم های بروز دیگه هم تو ذهنم هستن ولی این بروز ها هم یجورین فکر میکنم وقتی بیچاره بچه رفت مدرسه مسخر ...

سخت اسم گذاشتن 

من از اسم دخترم راضیم به خصوص دختر خیلی روشنی حتی موهاش به طلایی می زنه هر کی می بینتش می گه دیدی بچت روشن اسمشکل رو گذاشتی روشنا حالا سه سال قبل تولدش این اسم رو انتخاب کرده بودم و هم من و باباش خودمون خیلی روشنیم

خداوند از جایی که حسابش را نمی کنید به شما روزی می دهد
سلقتون قشنگه اگ بازم میدونی بگو 😘💐

سما. نیلی .نهال. سارا. فقط همینا مدنظرمه 

بزنی اینترنت اسمای خوبی میاره همراه با معنی 

اسمش روشِنا خونده میشه؟ 

نه با فتحه خونده می شه من خودم خیلی حساسم قبلش اسم ها رو تو سایت ثبت احوال چک می کنم اونجا تلفظ هم داره

خداوند از جایی که حسابش را نمی کنید به شما روزی می دهد

تو رو خدا خودتون اسم بچه رو انتخاب نکنید ، این بچه وقتی بره مدرسه حس بدی بهش دس میده وقتی اسمای بقیه رو میشنوه ،خودم با چشم خودم دیدم که میگم!اینهمه اسم خوب هست یه کم تو گوگل سرچ کنید 

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 
تو رو خدا خودتون اسم بچه رو انتخاب نکنید ، این بچه وقتی بره مدرسه حس بدی بهش دس میده وقتی اسمای بقیه ...

عزیزم مگه میشه سرچ نکرده باشم این اسم های بروز هم خیلی چرتن 

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬