در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیارا من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟و من باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم: بله امروز خیلی خوبم...
بردیا قسنگه من چه اسمی بزارم برا دخترم ...باران دوسدارم ولی میخوام چنتا اسم مد نظرم باشه
عزیزم ما برای دختر رو اسم سوگند و سوگل توافق کرده بودیم
بارانا هم خوبه
در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیارا من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟و من باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم: بله امروز خیلی خوبم...
اسم های بروز دیگه هم تو ذهنم هستن ولی این بروز ها هم یجورین فکر میکنم وقتی بیچاره بچه رفت مدرسه مسخر ...
سخت اسم گذاشتن
من از اسم دخترم راضیم به خصوص دختر خیلی روشنی حتی موهاش به طلایی می زنه هر کی می بینتش می گه دیدی بچت روشن اسمشکل رو گذاشتی روشنا حالا سه سال قبل تولدش این اسم رو انتخاب کرده بودم و هم من و باباش خودمون خیلی روشنیم
خداوند از جایی که حسابش را نمی کنید به شما روزی می دهد
تو رو خدا خودتون اسم بچه رو انتخاب نکنید ، این بچه وقتی بره مدرسه حس بدی بهش دس میده وقتی اسمای بقیه رو میشنوه ،خودم با چشم خودم دیدم که میگم!اینهمه اسم خوب هست یه کم تو گوگل سرچ کنید
آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن