2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دستورش میشه بگی؟ به نظرم اگه گوشت چرخی باشه که قطعا میپزه ولی اگه گوشت لقمه باشه و تو قابلمه باید با ...

برنجو باید یکم کال تر آبکش کنی گوشت خام و زیره و زردچوبه و فلفل میذاری لای برنج سیب زمینی هم بعضیا درسته میذارن بعضیام خرد میکنن ولی درشت میذارن رو برنج با دمکنی حدود ۳ ساعت دم میکنن اگه دوست داشتی زیره هم میتونی بزنی بهش ته دیگشم سیب زمینی بذاری بهتره چون طولانی میپزه برنجت حیف نشه بعضیا لواشک و آلو و قیصی هم میذارن لای برنج ولی من دوست ندارم

برنجو باید یکم کال تر آبکش کنی گوشت خام و زیره و زردچوبه و فلفل میذاری لای برنج سیب زمینی هم بعضیا د ...

استارتر جان ته چینت درست کردی، خوب شد؟ فقط نگفتی گوشت چرخی؟ و اینکه گوشت با پیاز رنده شده  و نمک و... باید ورز بدی یا نه؟ 

استارتر جان ته چینت درست کردی، خوب شد؟ فقط نگفتی گوشت چرخی؟ و اینکه گوشت با پیاز رنده شده  و نم ...

آره درست کردم خیلی خوب شد گوشتت باید تازه باشه گوسفندی و اینکه یکم درشت تر از خورشتی ریز کنی و توش دنبه هم داشته باشه ته دیگشم برنج نباشه