2821
2789
عنوان

ژل اکنومیس

2587 بازدید | 13 پست

رفتم دکتر پوست اینو بهم داد با یه کپسول و گف ضد افتاب بزن

این ژل رو چند بار ک زدم دیدم جای جوش میمونه

ولی گفتم خوب شاید اولش اینطوری باشه بعدش بره

الان نزدیک ۲ هفته شده میزنم

بازم جوش میزنم.. جای جوش موندهههه و سیاه شده

یا بصورت فرو رفتگی جای جوشام مونده ک خیلییی بدهه

چیکار کنمم

گفت تا ۲ ماه اینارو انجام بده

کسی از ژل اکنومیس استفاده کرده

از اکنومیس خیلی بدم میاد

من میزدم هم جاش تیره میموند هم جوش رو با جاش یکجا میکند، حس میکنم اسکارهایی ک بخاطر جوش مونده بخاطر همین اکنومیسی بود ک میزدم

اما حتما ب دکترت بگو

و مرتب صدافتاب و ابرسان مرطوب کننده مخصوص پوست چربت رو بزن حسابی ابرسانی بشه جاش نمونه 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از اکنومیس خیلی بدم میادمن میزدم هم جاش تیره میموند هم جوش رو با جاش یکجا میکند، حس میکنم اسکارهایی ...

وای چقد بد

دیقاا اصلا من توی صورت جای جوش فرو رفته نداشتم یا خیلیییی کوچیک ک اصلا معلوم نمیشد

و اینقدر ک من جوش میزدم خیلی کم پیش میومد ردش بمونه

ولی با این ژل خیلی بد جاش میمونه

صورتم رو خیلیی خشک کرده

هفته ای یبار روی جوش بزنم یا بازم خراب میکنه صورت رو

فعلا وقت نمیکنم دکتر برم

وای چقد بددیقاا اصلا من توی صورت جای جوش فرو رفته نداشتم یا خیلیییی کوچیک ک اصلا معلوم نمیشدو اینقدر ...

منم همینطور بودم

بنظر من اگر میزنی ۱۰ دقیقه بذار روش بمونه و بعد بشورش، یروز درمیون یا دوروز درمیون

ولی شب تا صبح نذار بمونه

و بلافاصله ابرسان مرطوب کننده ات رو بزن درطول روز دوسه باری بزن ک پوستت اصلا خشک نمونه

روزا ضدافتابت رو هم بزن دوبار حداقل 

چون خود ابرسان و ضدافتاب اگر هیچ چیز دیگه ای هم نزنی ب تنهایی لک جوش و جای جوش رو ترمیم میکنن

من ضدجوش لامینین میزدم اونم برای جوش خوب بود و جای جوش رو باقی نمیذاشت 

از دوستم شنیدم ک ژل ضدجوش سبوما اردن هم برای خشک کردن جوش خوبه 

خواستی امتحان کن

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

منم همینطور بودمبنظر من اگر میزنی ۱۰ دقیقه بذار روش بمونه و بعد بشورش، یروز درمیون یا دوروز درمیونول ...

باشه شبا میزنم میرم توی حیاط نیم ساعت بیشتر نمونه

ضد افتاب روزی دو سه بار میزنم

ابرسانم از این به بعد میزنم 

مرسی عزیزم

باشه شبا میزنم میرم توی حیاط نیم ساعت بیشتر نمونهضد افتاب روزی دو سه بار میزنمابرسانم از این به بعد ...

خواهش میکنم عزیزم

افکارت اینجا به من بگو

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

من همین امشب خریدم

فق یکم زدم رو جوشای پایین گردنم

اخه خیلییی جوش زده هم کمرم هم پایین گردنم

وقتایی ک جوش میزد میرفت ولی این دفعه خیلی جوش زده بدنم اصلا نمیره

رفتم داروخونه بهم ژل اکنومیس و پماد هیدروکورتیزون بهم داد

ایا خوبه؟؟ لطفن کمکم کنید نزدیک عروسیمه🥲

من همین امشب خریدم فق یکم زدم رو جوشای پایین گردنم اخه خیلییی جوش زده هم کمرم هم پایین گردنم وقتایی ...

یه ذره بزن

روشو پر ژل نکنیا

شب بخواب ساعت ۳ بلند شو بشورش

تهش ۳ ساعت بمونه

من از وقتی به بلوغ جنسی رسیدم تا بارداری جوش هورمونی زدم هردارویی هم استفاده وردم موقت بود صورتم لسک ...

لیزر درستش میکنه؟

منم باید لیزر برم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز