2777
2789
عنوان

بددهنی

69 بازدید | 5 پست

سلام بچها تورو خدا کمکم کنید بچم ۱۷ ماهشه شوهرم ب شدت بددهنه ‌ ....بخدا صبح تا حالا ازبس گریه کردم پشت شونه هام میسوزع.... کلا صبحش با فحش شروع میکنع خیلی هم کفر میگه ‌ ب امام پیغمبر ....صبح چشام وا کردم همچین اخم کرده بود ادم ازش میترسید .... بعد صبحونش بردم اتاق  چون اشپزخونه شسته بودم .... تو سالنم یه عالمه اسباب بازی بود ....خوب صبحونش خورده برگشته صدتا فحشم داده من رو بابابام حساسم همش فحش اون بیچاره میده ‌بقران اون قدر ک بابام خانوادم خوبن ‌ ...جمع کردم برم چون مامانم مشکل قلبی داره نرفتم .....صدتا فحش میده بعد خودش مباد اشتی ..بوس .بغل،ولی چ فایده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل توام ازتوام بدترشرایطم به هرکی میگم میگن باهاش زندگی نکن من همیشه میخواستم ازش جدابشم ولی خودش نمیگذاشت خانواده اش نمیگذارن جدابشیم اماتحملم تموم شده خسته شدم الان بخداپناه بردم دیگه چاره ای ندارم 

که داندبه جزذات پرودگارکه فرداچه بازی کندروزگار