نانی۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 2365 عنوان بددهنی 69 بازدید | 5 پست سلام بچها تورو خدا کمکم کنید بچم ۱۷ ماهشه شوهرم ب شدت بددهنه ....بخدا صبح تا حالا ازبس گریه کردم پشت شونه هام میسوزع.... کلا صبحش با فحش شروع میکنع خیلی هم کفر میگه ب امام پیغمبر ....صبح چشام وا کردم همچین اخم کرده بود ادم ازش میترسید .... بعد صبحونش بردم اتاق چون اشپزخونه شسته بودم .... تو سالنم یه عالمه اسباب بازی بود ....خوب صبحونش خورده برگشته صدتا فحشم داده من رو بابابام حساسم همش فحش اون بیچاره میده بقران اون قدر ک بابام خانوادم خوبن ...جمع کردم برم چون مامانم مشکل قلبی داره نرفتم .....صدتا فحش میده بعد خودش مباد اشتی ..بوس .بغل،ولی چ فایده 1400/01/24 | 10:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helenyy عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 2651 اگه بچه داری یاد میگیره باید بهش بگی نکه به هر حال یاد میگیره
elnazzzzam عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 19733 عین شوهر من همیشه عصبیه اما صبح دوبل عصبیه زنی هم زیر لب گوید؛گریزانم ز این خانه.......ولی از خود چنین پرسید،،،،، چه کس موهای طفلم را....پس از من میزد شانه؟؟؟؟
آوا4645 عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 1577 نمیدونم با آدمی که به خانواده ات توهین میکنه چجوری زندگی میکنی؟ ارزشش داره؟ نه اصلا هیچ کس جای خانواده نمیشه
وایتکس عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 259 منم مثل توام ازتوام بدترشرایطم به هرکی میگم میگن باهاش زندگی نکن من همیشه میخواستم ازش جدابشم ولی خودش نمیگذاشت خانواده اش نمیگذارن جدابشیم اماتحملم تموم شده خسته شدم الان بخداپناه بردم دیگه چاره ای ندارم که داندبه جزذات پرودگارکه فرداچه بازی کندروزگار