2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

فاز ۱۱ مثل اینکه خوب نیست زیاد تا جایی که من شنیدم البته

من یک واحد دارم اونجا فاز ۱۱ ساخته ترکیه هستش برای زندگی خواستم بدونم چجوریه اگر بخوام برم توش زندگی کنم 

از چه نظر خوب نیست؟

فاز چندی شما؟ خوبه زندگی تو پردیس؟؟ 

من فاز ۲هستم.الان ۴سال از تهران رفتیم پردیس.من از پردیس واقعا راضی ام.ارامش.هوای خوب.اب خوب.امکانات در حد معمول.دو تا دانشگاه داره.ولی فاز ۱۱ که مسکن مهر هستش فقط زون ۴ خوبه.بقیه اش اصلا امکانات نداره.ولی کلا پردیس شهر زندگیه.شک نکن

من فاز ۲هستم.الان ۴سال از تهران رفتیم پردیس.من از پردیس واقعا راضی ام.ارامش.هوای خوب.اب خوب.امکانات ...

فاز ۱۱ پردیس زون ۳ یا زون ۲ چی؟

از چه نظر امکانات نداره؟

من اونجا یک واحد خونه دارم گفتم برای زندگی برم ساکن بشم چجوریه 

من فاز ۲هستم.الان ۴سال از تهران رفتیم پردیس.من از پردیس واقعا راضی ام.ارامش.هوای خوب.اب خوب.امکانات ...

فاز ۲ برج هستش یا آپارتمانه؟ یعنی تعداد واحد هاتون کمه یا زیاد

زلزله شنیدم زیاد میاد کلا تو پردیس درسته؟

ساختمون هاش امنه؟

پاساژو مغازه و لیتا همه چی دارع مثل تهران؟

آره همه چی داره مسجد و مدرسه و فضای سبز و نانوایی مرکز خرید تو هر فازی جدا مخصوص خودشو داره حتی آرایشگاه هم داره

فاز ۱۱ پردیس زون ۳ یا زون ۲ چی؟ از چه نظر امکانات نداره؟  من اونجا یک واحد خونه دارم گفتم برا ...

درمانگاه نداره.مغازه نداره.هنوز توی این زون ها نیست.ولی زون ۴فاز ۱۱مدرسهو مغازه ومرکز بهداشت اینا داره.ولی مطمنا تا یکی ،دوسال دیگه اونا هم اوکی می شن.در ضمن خط مترو پردیس هم داره ساخته میشه.وقیمتها تا دوسال دیگه می ترکونه