2789
درمانگاه نداره.مغازه نداره.هنوز توی این زون ها نیست.ولی زون ۴فاز ۱۱مدرسهو مغازه ومرکز بهداشت اینا دا ...

منم اگر برای زندگی برم همون حدود یکی دوسال دیگه میرم قراره جلوی ساختمونمون فضای سبز بزنن 

فاز ۲ برج هستش یا آپارتمانه؟ یعنی تعداد واحد هاتون کمه یا زیاد زلزله شنیدم زیاد میاد کلا تو پردیس د ...

من تراسه ای خونمون.فاز ۲ هم برج دارع،هم ویلایی،هم تراسه،هم اپارتمانی.ولی خوب شخصی سازه فاز ۲

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

درمانگاه نداره.مغازه نداره.هنوز توی این زون ها نیست.ولی زون ۴فاز ۱۱مدرسهو مغازه ومرکز بهداشت اینا دا ...

آخه زون ۳ و ۲ هنوز کامل نشده 

بنظرتون تا یکی دوسال دیگه درست میشه؟ 

امکاناتش

من بیشتر از لحاظ امنیت واحد ها و ساختمون نگرانم و زلزله

فاز ۲ برج هستش یا آپارتمانه؟ یعنی تعداد واحد هاتون کمه یا زیاد زلزله شنیدم زیاد میاد کلا تو پردیس د ...

زلزله ای که پردیس بیاد،در تهران هم حس میشه.ساختمونهای ایران،کدومشون واقعا امن؟!

آخه زون ۳ و ۲ هنوز کامل نشده  بنظرتون تا یکی دوسال دیگه درست میشه؟  امکاناتش من بیشتر ا ...

احتمالا درست میشه.چون خیلی از.واحدهای زون های دیگه رو دارت تحویل می دن.در ضمن بیمارستان الغدیر شهر پردیس رو هم دادن به بخش دولتی وداره افتتاح میشه

زلزله ای که پردیس بیاد،در تهران هم حس میشه.ساختمونهای ایران،کدومشون واقعا امن؟!

درسته 

شما که هم تهران زندگی کردی هم پردیس زندگی تو کدوم بهتر بود بنظرتون؟

من الان تهرانم ولی بخوام برم سرخونه زندگیه خودم میخوام اجاره ندم برم همون پردیس بشینم ولی نگرانم از اینکه خوبه یا بده دو دل هستم 

احتمالا درست میشه.چون خیلی از.واحدهای زون های دیگه رو دارت تحویل می دن.در ضمن بیمارستان الغدیر شهر پ ...

چه خوب ممنونم 

بله برای مارو هم تحویل دادن ولی هنوز خاک برداری دارن میکنن محوطه رو

درسته  شما که هم تهران زندگی کردی هم پردیس زندگی تو کدوم بهتر بود بنظرتون؟ من الان تهرانم ولی ...

ببین مسلما تهران خیلی بهتر از پردیسه(البته منطقه های تهران هم فرق دارن با هم).وممکن چند ماه اول بهت سخت بگذره چون شهر شلوغی نیست مثل تهران.ولی وقتی بهش عادت کنی.دیگه اصلا دوست نداری برگردی تهران.باور می کنی.

ببین مسلما تهران خیلی بهتر از پردیسه(البته منطقه های تهران هم فرق دارن با هم).وممکن چند ماه اول بهت ...

بله درسته ولی من چون آسم دارم هوای اینجا خیلی آلودس همیشه گفتم شاید پردیس آب و هوای بهتری هم داشته باشه 

از نظر دزدی این چیزا چجوریه؟ نگهبان داره ساختمون ها؟

ببخشید سوالاتم زیاد شد🙏🏼🌹

من یک واحد دارم اونجا فاز ۱۱ ساخته ترکیه هستش برای زندگی خواستم بدونم چجوریه اگر بخوام برم توش زندگی ...

سلام من ساکن پردبسم 

فاز ۱۱واحد دارم مشکلات خودشو‌داره تمام ساختمون ها رو چشمه هستن و‌پی اسیب میبینه ب مرور همیشع تو چاه اسانسور ما اب پر ک یکبار تا خود کابین اومده بود 

تا بیاد فاز۱۱جا بیفته زمان بره