2777
2789
عنوان

پدرم رفت خدایا درد بی پدری سخته...

709 بازدید | 23 پست

سلام دوستان .امیدوارم هیچ کس غم از دست دادن پدر و نبینه خیلی سخته  .پدرمون رو لحظه سال تحویل ب خاک سپردیم .خیلی داغونم ‌‌‌‌‌همه لحظه های ک دیدم از جلو چشمام نمیره تا لحظه آخر پدرم دستش تو دستم بود....

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.

روحش شاد

گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا بیامرزه،خدا بهت صبر بده😔

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂

روحشون شاد

خداوند بهتون ارامش بده خیلی سخته

پدرشوهر منمو۳ ماهه فوت کرده داغش روز به روز تازه تر میشه

نی نی یار جان🙁🙏ایندفعه با سیمکارت پدرشوهر خواهرم 😐😐😐کاربری ساختم...دیگه کل فامیل رو قبضه کردم رحم کن نترکون...منم قول میدم دختر خوبی باشم 😍🤭

غم اخرت باشه عزیزم.ناراحت نباش.هممون یه روزی میریم😢پدرت حالازودتررفت.بجاش بیشتربراش دعاکن وقرآن بخون روحش شادباشه

سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش          دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔