2777
2789
عنوان

پدرم رفت خدایا درد بی پدری سخته...

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 23 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روحشون شاد خداوند بهتون ارامش بده خیلی سخته پدرشوهر منمو۳ ماهه فوت کرده داغش روز به روز تازه تر می ...

خدا رحمتشون کنه .خیلی سخته واقعا

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
خدارحمتشون کنه🙏❤️ براشون فاتحه بدین کتاب سه دقیقه در قیامت رو بخونید می فهمید پدرتون خیلی جاشون خو ...

ممنونم ...

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.

تسلیت میگم عزیزم.😔روحشون شاد..چرا فوت شدن

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
تسلیت میگم عزیزم.😔روحشون شاد..چرا فوت شدن

ممنونم عزیزم.ب خاطر سهل انگاری یک پرستار پدر من از تخت افتاده بود .همراهم نذاشتن ک اونجا بمونیم.

ممنونم عزیزم.ب خاطر سهل انگاری یک پرستار پدر من از تخت افتاده بود .همراهم نذاشتن ک اونجا بمونیم.

خیلی سخته...الهی خدا بهتون ارامش بده..😔

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.