2777
2789
عنوان

ی لحظه میایید کمک😥

117 بازدید | 20 پست

برای آزمایش ژنتیک قبل بارداری دکتر برام بخاطر اینکه مادرم مریضی ارثی داره آزمایش میگه باید بدم که  هزینه اش خیلی بالاس میگه ممکنه به بچم منتقل کنم البته خودمو همسرم سالم هستیم ولی میگه دلیل نمیشه حالا من باید چیکار کنم هزینه آزمایش خودم و همسرم نزدیک ۳۰ میلیون میشه و جوابش ۶ ماه طول میکشه کسی تجربه داشته اگه آزمایشو ندم چی میشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی انقدر بدشانسم؟ خب اگه تو ژنم باشه چجوری میشه جلوی انتقال به بچمو گرفت انقدر امروز هول کردم از د ...

فک کنم با دارو بشه بستگی به بیماری داره من اشنام سر داشت یهو تشنج میکرد قبل ازدواج ازمایش ژنتیک دادن خداروشکر دکتر گف ب بچه منتقل نمیشه ولی کلی دارو داد بشون بچشونم الان سالمو سلامته..

🥰🤱🏻
یعنی بیماریشون مشکل ژنتیکی وابسته به ایکس هست ؟ آرتریت دارن؟

راستش نمیدونم مامانم آزمایش ژنتیک نداده که بدونم دقیقا مریضشو از پدرش گرفته یا از مادرش آرتریت چیه؟

راستش نمیدونم مامانم آزمایش ژنتیک نداده که بدونم دقیقا مریضشو از پدرش گرفته یا از مادرش آرتریت چیه؟

با یه دکتر دیگه هم مشورت کن 

با یه دکتر ژنتیک هم مشورت کن 

اگر این بیماری واقعا ژنتیکی باشه ، ممکنه یک درصد کمی اونم برای فرزندان پسرت اتفاق بیوفته 

تازه وارد نیستم 😏