2777
2789
عنوان

بین حجاب و بی حجابی موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 3125 بازدید | 101 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر کدوم ک خودت دوست داری و انتخاب کن 

در کل نجابت مهمه 

هر کدومو انتخاب کردم نجابتتو حفظ کن💗

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
ن فقط میخوام بدونم دیگران بر چه اساسی راهشونو انتخاب کردن تا شاید منم راهنمایی شم وگرن اصلا ن میخام ...

من با دو فرهنگ متفاوت بزرگ شدم هم مانتویی هم چادری حتی بعد ازدواجم با خانواده ای ازدواج کردم ک ک یکی از اعضای همون خونه اخوند هستش همینطور بقیه فامیل

اما من خودم چادرو یا حجابو انتخاب نکردم البته بد حجابم نیستم 

معیار انتخابمم راحتی خودم بوده 

نمیتونستم چادرو نگهدارم و برامم مهم نیست اگه شوهرم بگه چادر سر کن 

ولی هیچوقت بهم نگفته 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
معنی چیزی که فرمودید چیه

ایه ی قرآنه

خدا به پیامبر میگه به مردم بگو: اگه مرا دوست میدارید، پس از من اطاعت کنید تا خدا شما را دوست بدارد و گناهان تان را ببخشد

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    

بنظر من وقتی حجاب دارم از درون از خودم راضیم و حس بهتری دارم به خودم دارم و باطنا احساس شعف میکنم.

میانه روی بهترین کاره و کسی که از حجاب بیش از حد یا بی حجابی یهو برمیگرده بنظر من هر دوش اشتباه بوده ک برگشته وگرن راه درست و متعادل برگشتن نداره.البته هر کس هر دوره ای ی نظر  وانتخابی داره

راحتی هم خوبه ولی باعث بدحجابی هم نشه 

بدحجابی با بی حجابی متفاوته‌.

دستور خدا هم که مقدم بر هر چیزیه و برای اطمینان و آرامش خود ماست.حجاب هم مسءله ی شخصیه هم اجتماعی.

نور درون می ارزه به گردش چشم دیگران روی تنت.

خدا کافی ست.
من بعضی وقتا خیلی حجاب رو دوست دارم فکر میکتم تواین زمونه خیلی معنوی باید باشی تا چادر بتونی نگه دار ...

🕋📿☪️🕌✅🕋الله‌شکرااللهم صل علی محمد(صل الله علیه و آله وسلم) وآل محمد(صل الله علیه وآله وسلم)وعجل فرجهم الله شکرت🕋✅🕌☪️📿🕋