سلام دوستان امیدوارم بتونم با صحبت های شما نتیجه گیری کنم من اونقد دختر معتقدی نبودم ینی تنها کار مذهبی ک انجام میدادم روزه بود خانواده پدریم و دوستام و کلا بیشتر شهرمون اونقد با حجاب نیستن۹۰درصد اعتقادی ب حجاب ندارن من خیلی تحقیق کردم درباره این مسئله نتایج مختلفی گرفتم نظر شما. درباره این مسئله چیه
نظر ما بدرد تو نمیخوره تو خودت باید تصمیم بگیری،البته الان گروهی که خودشونو پیامبر میدونن ممکنه نظرشونو درتو فرو کنن
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
پوششتون رو با نظر کاربران انتخاب میکنید؟ اینجا؟؟؟ که اکثرا بر اساس میل و زندگی خودشون نظر میدند و بدون تحقیق حرف میزنند؟
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....