2777
2789

سلام بچه ها من میخوام برم اموزش آرایشگری

بنظرتون کاشت ناخن برم یا رنگ مو؟؟؟!!!

کدوم بیشتر درآمد داره؟؟!!

اخه هزینه اموزش خیلییی گرونه،نمیخوام هزینه الکی کنم ومشتری نباشه و آرایشگاهی نخواد...

اگه پیشنهاد بهتری دارید بگید مرررسی

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاشت ناخن اگر کار میکنید باید ب مشتری ها قبلش بگید ک غسل و وضو باطله 

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

تو شهر ما که اینطوره سالنای خوب ابرو کوتاهی عروس  ورنگو خوده آرایشگر انجام میده ولی ناخن ومژه وتتو اپیلاسیون واینارو اجاره میده به کسه دیگه..شما هم اگه میخوای فقط یه چیز یاد بگیری بری تو آرایشگاه کار کنی ناخن بهتره

تو شهر ما که اینطوره سالنای خوب ابرو کوتاهی عروس  ورنگو خوده آرایشگر انجام میده ولی ناخن ومژه و ...

درآمد داره بنظرت ناخن؟؟

آرایشگاها میخوان یا باید خیلی بدو بدو کنم؟؟!!

در امد زیاد داره ...میتونی تو سالن میز اجاره کنی..البته بستگی به شهرتون هم داره که بزرگه یانه...یا ا ...

مررسی گلم

2790
2778
2791
2779
2792