2777
2789
عنوان

مادرها بیاین

160 بازدید | 31 پست

من وقتی پسرم مدفوع می‌کنه با شلنگ آب میریزم کامل که ناحیه مقعد تمیز بشه ولی دست نمی‌کشم  الآنم تازه دارم از پوشک میگیرمش میگه پشتم میسوزه شما چطوری بچه ها رو‌میشورین دست میکشین؟؟ میترسم عفونت گرفته باشه آخه شوهرم ترسوند منو گفت بچه روخوب نمیشوری 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

چه ربطی به شستن داره 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

مگه با شلنگ میشه؟ باید دست مالید تا کامل پاک بشه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چه ربطی به شستن داره 

گفت بچه میگه پشتم میخاره بخاطر اینه خوب نمیشوریش

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
مگه با شلنگ میشه؟ باید دست مالید تا کامل پاک بشه 

آره آب میریختم کاملا پاک میشد

گفت بچه میگه پشتم میخاره بخاطر اینه خوب نمیشوریش

خوب شما خیلی وقت میشوریش بار اولت ک نیست

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
تعجب میکنم بقال سرکوچه که نیست این بچته خوبشورش والا شکمش ازشکم آدمای بزرگ پاکتره که همه چی عین مکین ...

نه بدم نمیاد که عزیزم

از بچه خودت چندشت میشه؟؟؟؟؟؟؟

نه والا قبلاً کوچیکه بود دست می‌کشیدم الان بزرگترشده آب میگیرم تمیز میشه

نه والا قبلاً کوچیکه بود دست می‌کشیدم الان بزرگترسده آب میگیرم تمیز میشه

وای نه توروخدا گناه داره

تمیز بشورش

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!