2777
2789
عنوان

لطفا بیایید

15 بازدید | 1 پست

سلام من جدیدا یجوری شدم همش سایه سیاه بلند میبینم حس شیشمم خیلی خیلی قوی شدن بطوریکه تو دلم گفتم امروز دوست پسرم لباس سفید پوشیده واقعا سفید پوشیده بود ازش پرسیدم تنهایی دوست دارم مهمون میاد نمیرم حتی یه سلام بدم یا پایین خونه مامانبزرگم نمیرم بیرون میرم دوست دارم زود برم خونه وسایلام همش گم میشه قرص آبریزش بینیم رو کمد بود دو روزه دارم میکردم پیداش نمیکنم گوشیم امروز زمین بود لباس عوض کردم برگشتم دیدم نیست همه جا کشتم همه جااا هی گفتم هرکس برداشته بیاره بده تو دلم یهو به دلم افتاد کندو ببینم چون ندیده بودم دیدم تو کمده شبا ۱ ۲ با قرص خواب خوابم میبره یهو ۵ صبح ۷ و ۶ صبح بیدار میشم اکثرا ببن ۷ تا ۸ بعد باز ساعت ۱۱ ۱۲ ظهر میخوابم تو سرم انگار یکی حرف میزنه بعد همش وقتی میخوابم تو خواب یهو انگار از بلندی میوفتم یکدفعه بیدار میشم بدنم دو متر میره هوا اونسری اینطوری شدم مامانم پیشم بود دید یهو دستمو گرفت ترسید از همه بدم میاد یه حس شک دارم انگار همه دشمن من هستن فکر کنید اب هم میخورم بو میکنم خیلی پر اشتها شدم غذا میخورم دو دقیقه بعد گشنم میشه مدام افکار خودکشی تو سرمه چندبارم انجام دادم به شستشوی معده ختم شد همش دوست دارم بخوابم شبا ۲ ۳ تا قرص میخورم که فقط بخوابم باز صبح بیدار میشم یعنی چی اینا

هر کدوم مال یه چیزه بنظرم یکی دوتاشو خیلیای دیگه دارن اینکه شک داری پارانویا هست که بخاطر افسردگی یا نشخوار فکریه مثلا

.   هم فرشته ميتونم باشم هم شيطان،  بستگي داره برام نور باشي يا تاریکی:)️