mahsammahsam مدیر عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 352 عنوان جاری | مشاهده متن کامل بحث + 1573 بازدید | 71 پست جاری جدید مامانم ینی زنموی من که ۵ سال از من بزرگتره و تازه دانشگاه رو تموم کرده دیشب چک زد تو گوش مامانم چون مامانم بهش گفت دراز و زشت هستی و دیلاق ( زنموم قدش ۱۷۰ و مامانم ۱۵۰ هست ) 1400/01/23 | 23:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fana۷۳۲۰ عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 252 واااا ... چن بار این تاپیکو میزنی 😑😑😑 دوستای گلم میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستین 🙏❤ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ...
emoojii عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 2675 الله اکبر 😐 من براش صاف و صادق بودم ولی اون فرو کاظم دوست داشت 😶
emarzed1 عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 433 ناراحت نشی عزیزم ولی مامانت حقش بوده😂خیلی ببخشید ولی خب واقعیتو گفتم قضاوت کار خداس و زمان همه چی رو حل میکنه.حرص نخوریم
همسرم______دنیام عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 502 فک کنم اسی همون زن عموعه هست حالا نریزید سرش اگه میگفت به جاریم سیلی زدم الان همتون میگفتین بزرگتر بوده خجالت نکشیدی 😐بس که نی نی سایتی ها عجیبن غریبن
عشقی۱۲۳۴۵۶۷۸۹ عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 2414 مامانت پاچ خسته اس اگه اومدم و درباره خانوادم با عصبانیت تاپیک زدم لطفا اول این تاپیکو بخون بعد بیا سرزنشم کن من فقط برای درد و دل میام اینجا💔https://www.ninisite.com/discussion/topic/6771793/از-هیچ-کس-شانس-نیاوردم?page=1
نگارررر عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 11875 استارتر یه مرد قد کوتاه که بیماری جنسی داره سلام بر حضرت معصومه (س) السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
نگارررر عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 11875 ت تاپیکا قبلش هی میپرسه بابام منوپیچوند قدش ۱۷۰ ۱۴۰ ۱... اگه شما اونجا بودین چیکار میکردین با باباممعلوم استارتر یه مرد قد کوتاه که بیماری جنسی داره سلام بر حضرت معصومه (س) السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
parmiiiiiida عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 1353 ای خدا بازم بحث شیرین قد 😂😂😂😂 خدایا خودت راه راست رو به سوی ما کج کن🙄😂💔