جاری جدید مامانم ینی زنموی من که ۵ سال از من بزرگتره و تازه دانشگاه رو تموم کرده دیشب چک زد تو گوش مامانم چون مامانم بهش گفت دراز و زشت هستی و دیلاق ( زنموم قدش ۱۷۰ و مامانم ۱۵۰ هست )
حالا که بدت اومده ک بزرگترشو زده،مادرت خیرسرش بزرگتری میکرد نه اینکه همچین حرفی بزنه خودش ارزششو بیاره پایین
متنفرم از ادمای وقیح و گستاخ به چه حقی به دیگران توهین میکنن؟ مادرت خجالت نکشید همچین حرفی زد از خدا نترسید؟؟؟
ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
تو یه تایپیکش ک باباش قد بلندا را مسخره میکرد ،اینجام کوتوله هارو
کلا مشکوکه 😐
ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭