2777
2789

به قول کامبیز دیزباز به نازم آی کیو شوووو

خیلیم بانمکه 😻💋😆😆😆😆 با اون لایکاش 👍🏻🤣

این قسمت دوم مافیا شون رو حال کردم واقعا فوق العاده بودن 

هم کاراگاه آقای معتمدی 

روانپزشک 

و شهردار 

😍🤩😛

قسمت دوم بازی خداداد و امشب داد؟؟ ما فقط قسمت اول که خداداد و دیرباز و یوسف تیموری بودن و دیدیم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو مافیا شهردار و تک تیر انداز و کاراگاه چه نقشی دارن؟

تک تیر انداز تو شب میتونه اگه احساس کنه کسی مافیاس تو شب بهش شلیک کنه. اگه اشتباهی شهروند بزنه خودش میره بیرون.

کارآگاه هم میتونه از راوی یا برگذار کننده مسابقه استعلام بگیره که مثلا خداداد مافیاس یا شهروند. اگه مافیا باشه لایک نشون میده. شهروند یا پدر خوانده باشه دیس لایک 

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

فقط برو قسمت دوم رو ببین کیفففف میکنی با هوش خداداد

فردا حتما تکرار میده. میبینم.

شما ام شبکه تی وی ۲۴  قطعه؟؟

ما یک هفتس قطع شده. از مای تی وی برنامه ها رو میبینیم

من که اصلا بلد نیستم 😅  از کجا مسابقه رونگاهشون کردی

تی وی ۲۴

مای تی وی

پی ام تی وی

همشون میدن

تو اینستا ساعت برنامه هاش هست. برو سرچ کن. شبکه رو