2821
2789

شکرگزاری بخاطر تمام نعمت هایی که خدا داده نعمت هات رو بیشتر میکنه 

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گرفتم⁦❤️⁩

1 تیر ماه 1400 دقیقا روز تولد امام رضا بیبی چکم مثبت شد میترسیدم بیبی چک بزنم میترسیدم منفی بشه دیگه از حرفا و زخم زبونای شوهرم خسته شده بودم یه بار تو دعوا شوهرم بهم گفت امیدوارم نازا باشی تا من یه دلیل محکم واسه طلاق دادنت داشته باشم خیلی دلم شکست خدا جواب دل شکستمو داد...روز ولادت اقام یه حمد و سوره خوندم یکم با اقا درد و دل کردم گفتم اقا جون امروز تولدته این حمد و سوره کادوی من به شما،توام امروز بمن یه عیدی بده بیبی چکم مثبت شه و شد من نی نیمو از اقا کادو گرفتم😍😍                                                مامان مهربونم بیشتر از ده ساله که از پیشم رفتی خیلی دلتنگتم داغونم کردی🖤🖤

خیلی زیاد

زندگی من اصلا تکراری نیست هر روز یکی از اعضای خانوادم مریض بودند یا مشکل داشتند.خداشاهده خیلی روزهای بدی داشتم.همیشه دعاکردم .خداروشکر هم رسیدم....

ولی گره ازدواجم باز نشده.خیلی خواستم

چهار صبح وقت مناسبی برای انجام هیچ کاری نیست، چون یا اونقدر حالت خوبه که بخاطرش بیدار موندی، یا آنقدر حالت خوب نیست که خوابت نبرده ...
می شود بگویید چجور دعا کردید حال دلتون چجوری بود 

پستتو ذخیره میکنم فردا جوابتو میدم الان شوهرم کنارمه نمیخوام ببینه

1 تیر ماه 1400 دقیقا روز تولد امام رضا بیبی چکم مثبت شد میترسیدم بیبی چک بزنم میترسیدم منفی بشه دیگه از حرفا و زخم زبونای شوهرم خسته شده بودم یه بار تو دعوا شوهرم بهم گفت امیدوارم نازا باشی تا من یه دلیل محکم واسه طلاق دادنت داشته باشم خیلی دلم شکست خدا جواب دل شکستمو داد...روز ولادت اقام یه حمد و سوره خوندم یکم با اقا درد و دل کردم گفتم اقا جون امروز تولدته این حمد و سوره کادوی من به شما،توام امروز بمن یه عیدی بده بیبی چکم مثبت شه و شد من نی نیمو از اقا کادو گرفتم😍😍                                                مامان مهربونم بیشتر از ده ساله که از پیشم رفتی خیلی دلتنگتم داغونم کردی🖤🖤
انشاالله ، منم می خواهم امشب با خدا راز و نیاز کنم اما نمی دونم از چه راهی چه مدلی که قلبم وصل بشود ...

عزیزم اگه اهل نماز هستی ، نماز شب بخون ، تو تاریکهای شب راحت با خدا حرف بزن خواستتو بگو 

السلام علیک یا بقیه الله " عجل الله تعالی فرجه " به جمع 👈 مشق انتظار👉 بپیوندید.تاپیک جامع کلیپ های مهدوی مشق انتظار
به ائمه هم تا حالا توسل کردید ؟ و رسیده باشید 

اره متوسل شدم.به حضرت زهرا

به شهدا شهید هادی

به امامزده ها

چهار صبح وقت مناسبی برای انجام هیچ کاری نیست، چون یا اونقدر حالت خوبه که بخاطرش بیدار موندی، یا آنقدر حالت خوب نیست که خوابت نبرده ...
من الان خوندم برای ازدواج به امام جواد متوسل بشوید .

عزیزم باید از ته دل بخوای....من اون حاجت هام رو از ته دل خواستم آخه تو موقعیت های بدی بودم ...ولی ازدواج نمیدونم دوست دارم ولی از ته قلبم نبوده