2777
2789
عنوان

چ مسخره

637 بازدید | 76 پست

چن وقت پیش با مادرشوهرم و خواهرش رفتیم ،میخواستن برن ازمایش و اینا ،وسطش ی ابمیوه فروشی رفتیم اخر کار ک میخواستیم حساب کنیم ابجیش برگشته ب فروشنده میگه دوتا ابمیوه ما چن 😑😳منم ک هیچی نگفتم فقط مشخص بود ناراحت شدم ،هیچی مال خودشونو حساب کرد منم تکی مال خودمو حساب کردم ،

حالا دوبار رفتن باهم ازمایش و اینا من نبردمشون هی مادرشوهرم میگفت بیا و این حرفا 

منم از حرکت ابجیه ناراجت شده بودم تو دلم گفتم ب من چ ،خودشون برن ،

خلاصه دیده سخته هی ب کسی دیگه رو بندازه واسه اینکه همراهشون باشه باز ی پنج هزار تومن پول دستش گرفته میگه اینو خواهرم داد گفت بدم ب تو ،بگیر بگیر منم نگرفتم دو سریه التماس میکنه بگیر 

اخه کرایه خواهرشم من دادم ،بخاطر هپین هی میگه ،

این پولو ک از  خودش داره میده الکی میگه خواهرم داده ک مثلا خر بشم ،واقعا ۵ تومن😤

این ترفنداش روهرکی جواب بده رو من جواب نمیده 

ابجیش ی تعارف نکرد حساب کنم و اینا ،کرایشم دادم تازه ،حالا فهمیده کار خواهرش زشت بوده من ناراحت شدم ۵ تومنی میده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید خسیس مادرشوهرت وقتی دیو شما هستی مال ۳نفر حساب میکرد

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

چه زششت😐

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

شاید خسیس مادرشوهرت وقتی دیو شما هستی مال ۳نفر حساب میکرد

اصن رفتم دربیارم کارتمو حساب کنم دیدم داره ب یارو میگه دوتاش چن ،با دستم  عدددو رونشون میداد😑

😐

بیخیال ولش

تو با همه ظرافتت قوی ترینی❤...تنها ترین افراد کسانی هستند که "خودشان" را ندارند مبادا میان زنانگی و مادرانه های سخاوت مندانه ات خودت را جا بگذاری دوست مهربان من😍❤