2777
2789

منم نخوندم ولی خواهرم برام گفته 

اینجوریه ک یه مرده متاهله موقع رد شدن از کوچه یا نمیدونم کجا میبینه چند نفر مزاحم یه دختره شدن بعد مجبورش میکنن بهش تجاوز کنه بعد تجاوز دختره باردار میشه و ادامه ماجرا 

اخرشم فکر کنم زنش جدا میشه ازش با دختره عروسی میکنه

در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیارا من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟و من باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم: بله امروز خیلی خوبم...                                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آها مرسی گلم فکرمیکردم پلیسیه

فکر کنم پلیسی هم هست بزن اینترنت ژانرشو ببین 

در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیارا من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟و من باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم: بله امروز خیلی خوبم...                                                   

دختره پرستاره تو راه برگشت چندنفر خفت گیری میکنن از اون طرف یکی از اونجا رد میشع میره به دختره کمک کنه نداره بهش تعرض بشه اون خفت گیری هم میگن باید با دختره رابطه برقرار کنی دختره هم بعد اون شب حامله میشه میره سراغ اون مرده میگه حامله ست اونم میگه من عقیمم.... 

خب؟

مرده زن داره زنش بچه دار نمیشده به دکترش که دوست خودشه پول میده دهنش میبنده جواب آزمایش درست میکردن که مشکل از مرده ست   

هیچی دیگ مرده هم ذهنش نمیره که زنش دروغ گفته باشه فکر میکنه معجزه خداست دختره رو صیغه میکنه پول میده خونه اجاره میکنه براش 

یه روز تو خیابون زنش این دو تا رو می بینه شر به پا میکنه میره دادگاه ازمایش میدن اونجا مشخص میشه که زنش ۱۵ سال دروغ گفته و عمرش رو به باد داده ازش جدا میشه