2777
2789
عنوان

حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 54 پست

لطفا نگهش دار ، اون طفلی که گناهی نداره 

ببین الان من چند ماهه دارم اقدام میکنم و نمیشه انقدر حالم خراب میشه وقتی پری میاد که نگو 

دلمون داره ضعف میره برای ی بچه که بیاد زندگیمونو زیر و رو کنه 

شاید خدا خواسته الان بیاد و حال و هواتون عوض بشه 

باور کن روزی دست خداس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداخواسته  

ن عزیزم مگه مریم مقدسیم خدابخاد😮😊ببخشیدعملیات نشه شکم زنی جلونمیادمطمئنارعایت نکردن .واگه واقعااوضاع اقتصادی کسی بدباشه اصلابچه صلاح نیست خداروزی رسان هست ایناهمش شعاره ودلخوشی ک مردم ب خودشون میدن واخرشم بچه رومیارن وی زندگی نکبخت نصیبش میکنن ک بیچاره اون بچه تاعمرداره بایدباعقده وحسرت بزرگ شه 😕

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
بالاخره چی چن سال دیگه هم بچه نمیخوای؟ 

با خودم فکر میکردم هیچوقت بچه دار نشم 

ولی میترسم احساس ناقصی دثتو سن بالاتر بهم دست بده اصلا نمیدونم چه غلطی کردم و چه غلطی باید بکنم

با خودم فکر میکردم هیچوقت بچه دار نشم  ولی میترسم احساس ناقصی دثتو سن بالاتر بهم دست بده اصلا ...

همسرت چی میگه؟؟

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
ن عزیزم مگه مریم مقدسیم خدابخاد😮😊ببخشیدعملیات نشه شکم زنی جلونمیادمطئنارعایت نکردن .واگه واقعااوضا ...

اینجوری نیست ...من عموم بیکار بود بیچاره هرجا میرفت کارش خوب نبود خانمش که بارددر شد کار خوب خونه ی خوب خداروشکر با اومد نی نیشون همچیز اوکی شد

ن عزیزم مگه مریم مقدسیم خدابخاد😮😊ببخشیدعملیات نشه شکم زنی جلونمیادمطئنارعایت نکردن .واگه واقعااوضا ...

مشکل من اینه که همیشه عقیدم این بوده ،و حالا در کمال ناباوری این اتفاق افتاد نمیتونم هضمش کنم ،با خودم میگم فعلا هیچی نیستش با قرص دفع میشه ...

نهایتا یه ماهشه جونی نداره که😔

جون نداره که !!!؟؟؟؟ ....

یکم راجب تشکیل نطفه و جنین یه ماهه و ... مطالعه کن عزیز 

اون یه موجود زنده اس که ثانیه ای داره رشد میکنه . هر ثانیه ... جنسیت خاص خودشو داره دی ان ای و ژنتیک خودشو داره و داره رشد میکنه  

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
مشکل من اینه که همیشه عقیدم این بوده ،و حالا در کمال ناباوری این اتفاق افتاد نمیتونم هضمش کنم ،با خو ...

توروخدا نگهش دار گناه داره

بخدا اینقد من تو حسرت بچم هر دفه پریود میشم خیلی حالم بد میشه

انشاالله برکت باخودش میاره نگهش دار بعد خدایی نکرده ممکنه دیگه هیچ وقت بچه دار نشی

واسه سلامتی نینیم ی صلوات میفرستی؟
همسرت چی میگه؟؟

انقد بیخیاله که

میگه مگه همه قراره پولدار باشن باز ما یه خونه داریم همسایه بغلیمون با شصت سال سن و چهارتا بچه تو خونه شصت متری و ازین حرفا ،مثلا همش میگه خیالت راحت از پس یه بچه برمیاییم ،در کل دوست داره،الانم بهش نگفتم ،اگرم بخوام سقط کنم باید یواشکی اینکارو کنم بفهمه نمیذاره

اینجوری نیست ...من عموم بیکار بود بیچاره هرجا میرفت کارش خوب نبود خانمش که بارددر شد کار خوب خونه ی ...

توی مورددیدی دلیل نمیشه گلم واسه همه نسخه بپیچی من ادمای زیادی دیدم که موهای سرشون سفیدشدن هنوزم مستاحرن ونون شبشونوپیدانمیکنن وخونروکردن مهدکودک که اخرشم بیچاره این بچه هااکثرایامعتادشدن یادخترم ک باشن تن فروش شدن تعدادشم کم نیست 

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
انقد بیخیاله که میگه مگه همه قراره پولدار باشن باز ما یه خونه داریم همسایه بغلیمون با شصت سال سن و ...

سقط نکن حالا که شددی توکل بخدا انشالا خودش جور درمیاره براتون الان سقط کنی سال دیگه باز باردار شی چی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
واقعا ک دلم میشکنه خدا چرا ب من نمیده پس ب همه داره میده ب من ک میرسه دستامو خالی برمیگردونه😥 فقط ...

خیللللی می فهممت  ایشالله قسمتت بشه عزیزم 

بچه ها خواهشا دعا کنید اونایی که میخوان با صلاح خدا مادرشدن رو تجربه کنن 

منم انقدر دلم بچه  می خوااااد که ...

مشکل من اینه که همیشه عقیدم این بوده ،و حالا در کمال ناباوری این اتفاق افتاد نمیتونم هضمش کنم ،با خو ...

میفهممت گلم شرایطشونداری منم شعارواین چیزاروقبول نمیکنم هرجورصلاحته همون کاروبکن 

توی مورددیدی دلیل نمیشه گلم واسه همه نسخه بپیچی من ادمای زیادی دیدم که موهای سرشون سفیدشدن هنوزم مست ...

من خودمم قبل بدنیا اومدنم بابا بیکار بود...چطور دلتون میاد کسی و تشویق کنید به اینکه بچشو سقط کنه؟