2777
2789
عنوان

حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودمم قبل بدنیا اومدنم بابا بیکار بود...چطور دلتون میاد کسی و تشویق کنید به اینکه بچشو سقط کنه؟

من تشویق نکردم سقط کنه من واقعیتوگفتم اخرشم  دیدی ک نوشتم هرجورک صلاحته همون کاروبکن درثانی 70درصدزندگیهارودیدم فرقی نگردن وچوب بی درکی پدرومادروبچه هاخوردن 

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
این خانم فک نمیکنم انقدرم اوضاع مالیش صفر باشه

خداکنه

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
این واقعیت از دیدگاه شماس ...هرواقعیتی به دیدگاه ما بستگی داره

خیلی عذرمیخام ولی همین دیدگاههای امثال شما باعث اماربالارفتن اینهمه فسادواعتیادوتن فروشی شده 😳

خیلی عذرمیخام ولی همین دیدگاههای امثال شما باعث اماربالارفتن اینهمه فسادواعتیادوتن فروشی شده 😳

😳😳😳😳😳😳 اینا بهانس گلم ...یکی نداره تلاش میکنه نه راه غلط انتخاب کنه...شماها که دیدگاهتون خوبه نسخه میپیچید مردم بچه هاشونو خفه کنن ماشالله به دیدگاهتون چقدر وسیعه

😳😳😳😳😳😳 اینا بهانس گلم ...یکی نداره تلاش میکنه نه راه غلط انتخاب کنه...شماها که دیدگاهتون خوبه ...

بحرحال من نظرموگفتم شمادوس داری برو10تابچه بزااونم ازشوهری که خودتم موندی چیکا رکنی باهاش😉😊دیگه هم منوریپ نگن 🙌

بحرحال من نظرموگفتم شمادوس داری برو10تابچه بزااونم ازشوهری که خودتم موندی چیکا رکنی باهاش😉😊دیگه هم ...

انشالله همیشه دلت خوش باشه و زبونت قاصر اما برای جواب دادن به طرف مقابل از مشکلاتشون مایه نذاری