2821
2789
عنوان

ازمون شهری

814 بازدید | 88 پست

فرداامتحان دارمم 🤕🤕دومین بارمهه میخام قبول شم چیکارکنم 😵🥴دفعه پیش بااینکه قرص پرانول خورده  بودم بازم استرس داشتم خیلیی 

میشه کمکم کنید ازتجربه هاتون بگین چندمین بارقبول شدین 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من پس فردا دارم

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

الکی دفعه اول انداخت😂😂😂همه رو از دم انداخت و تاکید داشت باید ۷.۸ بار بیاید

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

اگه رانندگیت مشکلی نداره فقط استرس نداشته باش

پارک دوبل خیلی مهمه منم بارسوم قبول شدم

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿
موفق باشیی قبول شدی حتمابیا بگوو چندمین بارته

مرسی ناز همچنین.

پس فردا بار دومم😂

سرچی رومیکرد من سردوبل ردشدم دوبلم همیشه خوب درمیادداااا ولی سرامتحان قشنگ وسط خیابون بودم 

وای منم هربارفقط پارک دوبل خراب کردم اخرین بارپارک دوبلم دقیق وسط خیابون بود خودمم تعجب کردم داداشام پشت سرم عکس گرفتن هرروزمسخرم میکنن

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿
الکی دفعه اول انداخت😂😂😂همه رو از دم انداخت و تاکید داشت باید ۷.۸ بار بیاید

عههه چ بد انشالله افسره عوض شده باشه 

من استرس داشتم راهنما نزدم ایست خروج ازپارک نداشتم دوبلم وسط خیابون بود دنده عقب لاین بغل بودم 🤣🤣