کسی هست هنوز کلیپس بزنه،میگن از مد افتاده ولی فوق العاده من با کلیپس راحتم بخصوص زیر روسری ،بنظرتون زشته هنوز ازش استفاده کنیم ، یک احساسی بهم میگه مسخره میکنم اگه کلیپس بزنی
شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم همین رو میگم ولی بنظر میاد مردم فک میکنن از مد افتاده و کسی دیگه نمیزنه
نه بابا توجه نکن.اتفاقا الان تو بازار پر از کلیپس های جدید و قشنگه که گرونم هستن اگر کسی استفاده نمیکرد که تولید نمیکردن من خودم موهام موخوره داشت با کلیپس بهتر شد
ی زمانی مدیر و ناظم یهو میومدن دست می زدن ب کله آدم کیلیپس و میکشیدن زیر پاشون خورد میکردن عبضیااااا اه
پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبولنمیکنم🌸
مرض داشتن یهو میدیدی پیش آبخوری وایسادی ی دست میاد میکشه پایین در میاره میشکونه جلو چشات میندازه اشغال،،میگفتن کوهان شتر درست نکنید😕
پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبولنمیکنم🌸