2821
2789
عنوان

کلیپس

176 بازدید | 7 پست

کسی هست هنوز کلیپس بزنه،میگن از مد افتاده ولی فوق العاده من با کلیپس راحتم بخصوص زیر روسری ،بنظرتون زشته هنوز ازش استفاده کنیم ، یک احساسی بهم میگه مسخره میکنم اگه کلیپس بزنی

کلیپس نزن موهاتو با این گیره کوچیکا پایین جمع کن

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه کلیپس هم مد و غیر مد داره؟اصولا باید از کلیپس استفاده بشه چون کش موخوره میاره

منم همین رو میگم ولی بنظر میاد مردم فک میکنن از مد افتاده و کسی دیگه نمیزنه

منم همین رو میگم ولی بنظر میاد مردم فک میکنن از مد افتاده و کسی دیگه نمیزنه

نه بابا توجه نکن.اتفاقا الان تو بازار پر از کلیپس های جدید و قشنگه که گرونم هستن اگر کسی استفاده نمیکرد که تولید نمیکردن من خودم موهام موخوره داشت با کلیپس بهتر شد

ی زمانی مدیر و ناظم یهو میومدن دست می زدن ب کله آدم کیلیپس و می‌کشیدن زیر پاشون خورد میکردن عبضیااااا اه

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
واقعا دلیل کارشون چی بود 😂

مرض داشتن یهو می‌دیدی پیش آبخوری وایسادی ی دست میاد می‌کشه پایین در میاره میشکونه جلو چشات میندازه اشغال،،میگفتن کوهان شتر درست نکنید😕

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز