2777
2789

از گوشی همسرم متوجه میشم انگار با کسی در ارتباطه تو تایپاش مثلا میاد من متاهلم و زنم نمیدونه یا پیشمه

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

و خیلی چیزای دیگه 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسع منم خودکارع گاهی اوقات واقعن دیگع چرت و پرت مینویسع ولی خوب تا یبار همون کلمه رو ننویسی خودت بط ...

اره خب همین تنها نیست خیلی چیزای دیگه امتخان کردم نمیدونم چیکار کنم

ببین شوهرت هنوز عذاب وجدان داره که زن داره و با کسیه که بهشون میگه به جای سرک کشیدن هی تو گوشیه اون یه کم با سیاست عمل کن اگه به روش بیار قبح ماجرا بریزه دیگه تو روت زنو میاره خونه ها

ببین شوهرت هنوز عذاب وجدان داره که زن داره و با کسیه که بهشون میگه به جای سرک کشیدن هی تو گوشیه اون ...

اتفاقا هر چند وقت ی بار قاطی میکنم هی میگم چی بوده چیزی نمیگی .خیلی بد شده، این حرفا نداشتیم‌ ولی منم از فکر و خیال دیونه میشم نمیتونم تحمل کنم 

اتفاقا هر چند وقت ی بار قاطی میکنم هی میگم چی بوده چیزی نمیگی .خیلی بد شده، این حرفا نداشتیم‌ ولی من ...

بخدا اشتباه میکنیا نباید به روش میوردی قرص فلوکستین ۲۰ مارک عبیدی بگیر صبح و بعد از ظهر هرروز بخور شادت میکنه رفت و امدتو با دوستات که باهاشون میگی میخندی زیاد کن وقتی که حالت خوبه خوب بود باشوهرت عاشقانه حرف بزن منتظر جواب اونو نگاه تعصف بارش نمون وقتی حرفتو گفتی فقط برو ببین اگه خودش نیومد برات توضیح بده یه خرده غرورتو حفظ کن

بخدا اشتباه میکنیا نباید به روش میوردی قرص فلوکستین ۲۰ مارک عبیدی بگیر صبح و بعد از ظهر هرروز بخور ش ...

رفت و امدم کم شده دوست صمیمی ندارم یعتی هستن ولی خیلی  خودشون بالا میگیرن و منتظر نقطه ضعفن .احساس راحتی ندارم باهاشون

رفت و امدم کم شده دوست صمیمی ندارم یعتی هستن ولی خیلی  خودشون بالا میگیرن و منتظر نقطه ضعفن .اح ...

حس میکنم عشوه گری بلد نیستی هی دارپ تایپیکاتو سر میزنم از اونا متوجه میشم یه خورده چیزایی که شوهرت سرچشون میکنه و و اینارو تو سرچ کن شروع کن تو خونه برای شوهرت اونجوری تیپ بزن یا رفتار کن

حس میکنم عشوه گری بلد نیستی هی دارپ تایپیکاتو سر میزنم از اونا متوجه میشم یه خورده چیزایی که شوهرت س ...

من خیلی اهل شوخی هستم و همه فامیل و آشناها دوستم دارن  همسرم هم اول خوب بود این مدت قاطی کرده، جالبه مبگه مشکل از توعه ..شایدم مقایسه میکنه

ببین شوخ و شنگ بودن با عشوه گر بودن و تیپ زدن فرق داره ها 

میدونم  ولی از بس ی جور با مسخره نگام کرده ی جور شدم همش حس میکنم زشتم.چون لاغر شدم بعد زایمان و هر کار کردم نشد وزن بگیرم شیر میدم .

وزنو  همین فلوکستین که گفتم اشتها اوره شدید بگیر بخور چاقم بشی

تو شیردهی مشکلی نداره .

ممنونم ازت عزیزم خستت کردم