مونیکا که دیگه هیچی میتونی اسمای دیگه ای انتخاب کنی ملینا خوشگل تلفظ نمیشه
سال 1400 سال من است سال 1400 سال من است سال 1400 سال من است 🙅♂️🙅♂️ دوست نی نی سایتی من بگو سال تو هم هست همین الان چشماتو ببند و یه آرزو خوشگل کن و بگو سال توست وقتی چشماتو باز کردی واسه منم دعا کن به آرامش و آسایش برسم 🙏🙏🙏🙏
سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣
اسم دخترم تارا وقتی اولین بار میگمش به کسی هی میگه سارا دخترم حرص میخوره کلا از اسم سارا بدش میاد بلند میگه تارا 😂😂😂
سال 1400 سال من است سال 1400 سال من است سال 1400 سال من است 🙅♂️🙅♂️ دوست نی نی سایتی من بگو سال تو هم هست همین الان چشماتو ببند و یه آرزو خوشگل کن و بگو سال توست وقتی چشماتو باز کردی واسه منم دعا کن به آرامش و آسایش برسم 🙏🙏🙏🙏
ای جونم😘به نظرم ساده،،بینالمللی وخوش تلفظه،،،و نسبت به اسمایی که معنی خاصی ندارن وبه اصطلاح جدید هستن اسم مناسبتریه😍🥰
سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣
عزیزم حالا که اسمت ملیناس اسمتو دوس داری؟ تو مدرسه یا جای دیگه اسمتو جور دیگهای تلفظ نمیکنن ی ...
عاشقشم همیشه از مامانم تشکر میکنم بابت اسمم 😄😄
میدونین عجیب بود برام این دوره کلی اسم های عجیب غریب میزارن رو بچه هاشون
قدمش مبارک باشه ایشالله
برام مهم نیست که زشتی ،قشنگی ،چاقی لاغری،قدبلندی،قدکوتاهی،سفید پوستی ،سیاه پوستی ،مسلمونی مسیحی هستی ،بی دینی ،همجنسگرایی ،دوجنس گرایی یا ترنس تو با من خوب باشی منم باهات خوبم همین🦋😊☺️💜🌈