آخه باور میکتی مخصوصا اینایبکه سن شون به کم بالاتره چندین بار باید بگیم تارا هی اونا بگن سارا حالا میخام اسم بچه دومم بزارم سارا 😂😂😂
سال 1400 سال من است سال 1400 سال من است سال 1400 سال من است 🙅♂️🙅♂️ دوست نی نی سایتی من بگو سال تو هم هست همین الان چشماتو ببند و یه آرزو خوشگل کن و بگو سال توست وقتی چشماتو باز کردی واسه منم دعا کن به آرامش و آسایش برسم 🙏🙏🙏🙏
یکی اسم سارا یکی اسم مریم هیچوقت تکراری نمیشن و از مد نمیفتن ولی ما سارا تو فامیل ...
زهرا هم کهنه نمیشه
سال 1400 سال من است سال 1400 سال من است سال 1400 سال من است 🙅♂️🙅♂️ دوست نی نی سایتی من بگو سال تو هم هست همین الان چشماتو ببند و یه آرزو خوشگل کن و بگو سال توست وقتی چشماتو باز کردی واسه منم دعا کن به آرامش و آسایش برسم 🙏🙏🙏🙏
یکی اسم سارا یکی اسم مریم هیچوقت تکراری نمیشن و از مد نمیفتن ولی ما سارا تو فامیل ...
بله موافقم اتفاقا یکی از دوستام دوقلو دختر۱۰ساله داره اسمشون ملینا وملیساست،،اگه دوس داری بزار
سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣
آخه تارا یکم اسم ناشناخته ایه مثلا خودم نشنیده بودم😅 ان شاءالله بچه دوم سارا😍
آره از سال 90 به اینور گذاشتن
ملينا خيلي شبيه ملنا كه مدفوع خونى و مشكل زخم رودس melina melena جديدا اگه سرچ كنيد ميبينيد ملينا همون ملنا مياره و تو امريكا و كانادا اصلا گذاشته نميشه و اگر بگيد ملينا فقط تصوير بوى بد خون در مدفوع مياد تو ذهنشون تجربشو داشتم كه ميگم
عزیزم حالا که اسمت ملیناس اسمتو دوس داری؟ تو مدرسه یا جای دیگه اسمتو جور دیگهای تلفظ نمیکنن ی ...
ملينا خيلي شبيه ملنا كه مدفوع خونى و مشكل زخم رودس melina melena جديدا اگه سرچ كنيد ميبينيد ملينا همون ملنا مياره و تو امريكا و كانادا اصلا گذاشته نميشه و اگر بگيد ملينا فقط تصوير بوى بد خون در مدفوع مياد تو ذهنشون تجربشو داشتم كه ميگم