آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
درکت میکنم منم حس میکنم هیچ وقت جوونی نکردم ، تو عمرم حتی یک بار با دوستام نرفتم بیرون ، البته دوستی هم ندارم اگرم میداشتم بازم اجازه نمیدادن برم بیرون .
Lifemusician،ابجی هروقت اومدی بهم پیام بده خیلی دلم برات تنگ شده 😊فکر نمیکردم انقد یهویی منو بزاری و بری ، ان شالله هرجا هستی سالم و شاد باشی 🥰
منم ی زمانی که عاشق شدع بودم مامانم فهمید نمیزاشت هیچ جا برم. فرار میکردم یواشکی ک مامانم خواب بود. بعد مامانم زنگمیزد ب پسره میگفت باتوعه😂😂
ولی الان ازادم هرجا برم کاریم ندارن چون اعتماد دارن دیگ.
توام باید اعتمادشونو جلب کنی
اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻