2777
2789
عنوان

بیاید درد و دل 😃

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 39 پست
منم عاشق شدم سرشم ی دعوایی به پا شد 😢

واای وای درکت میکنم خییلی سخته.

منم عاشق شده بودم مامانم جدامون کرد پسره میومد درخونمون نمیرفت .مامانم منو سرزنش میکرد میگفت ابرومونو بردی. بابام فهمید میخواست پسره رو بکشه. منم تا مرز خودکشی رفتم.

تو ک دیگ بدتر از من نیستی ایشالله همه چی درست شه

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا براتون محدودیت گزاشتن ؟؟ 😫 برای من میگن جامعه خطرناکه تو دختری 😢😢😭

دقیقن برای منم همینو میگفتن ، حداقل موقع مدرسه ها خیلی بهتر بود تو مدرسه ۴تا هم سن خودم میدیدم حرف میزدیم ولی الانکه پوسیدم توخونه

Lifemusician،ابجی هروقت اومدی بهم پیام بده خیلی دلم برات تنگ شده 😊فکر نمیکردم انقد یهویی منو بزاری و بری ، ان شالله هرجا هستی سالم و شاد باشی 🥰
من دلم آرامش میخواد تفریح مسافرت چیپس بستنی لواشک

واییی من یه لیست دارم از جاهایی که دلم میخواد برم میخوام وقتی بزرگتر شدم برم اونجا ها 😍

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

واییی من یه لیست دارم از جاهایی که دلم میخواد برم میخوام وقتی بزرگتر شدم برم اونجا ها 😍

👍🏻👍🏻👍🏻😂منم مثل تو دلم پوکید🤕🤕

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
دقیقن برای منم همینو میگفتن ، حداقل موقع مدرسه ها خیلی بهتر بود تو مدرسه ۴تا هم سن خودم میدیدم حرف م ...

آره دلم مدرسه میخواادد 

البته زیادشم خوب نیست اون موقع ذهنامون به مشکل میخوره 😜

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

راستش به من بیشتر از هرکسی محبت میکنه اما دخترایی هستن که بهشون میگه خواهرای مجازی دلم میخواد موهام ...

ببین اصلا مجازی با کسی دوست نشو. 

میدونم چی میگط.  فقط باهاسون میحرفه.  اینا همسون برای سرکرمیه. اصلا سمت دوستژ مجازی آدم نباید بره. 

حالا نمیدونم. بهش بگو دوست نداری با دخترا بحرفه

واای وای درکت میکنم خییلی سخته. منم عاشق شده بودم مامانم جدامون کرد پسره میومد درخونمون نمیرفت .مام ...

آخ آخ خیلیییی بده حالا رل من ازم دوره تاحالا رودرو ندیدشم اگر رفته بودم سرقرار رودر رو زنده زنده خاکم میکردن و رو قبرم راه میرفتن 😟

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

ببین اصلا مجازی با کسی دوست نشو.  میدونم چی میگط.  فقط باهاسون میحرفه.  اینا همسون ب ...

آخه میدونی میترسم اگر بگم باهاشون حرف بزن منتهی اینبار پنهانیی 💔💔

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara