2777
2789
عنوان

بیاید درد و دل 😃

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 39 پست
منم عاشق شدم سرشم ی دعوایی به پا شد 😢

واای وای درکت میکنم خییلی سخته.

منم عاشق شده بودم مامانم جدامون کرد پسره میومد درخونمون نمیرفت .مامانم منو سرزنش میکرد میگفت ابرومونو بردی. بابام فهمید میخواست پسره رو بکشه. منم تا مرز خودکشی رفتم.

تو ک دیگ بدتر از من نیستی ایشالله همه چی درست شه

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا براتون محدودیت گزاشتن ؟؟ 😫 برای من میگن جامعه خطرناکه تو دختری 😢😢😭

دقیقن برای منم همینو میگفتن ، حداقل موقع مدرسه ها خیلی بهتر بود تو مدرسه ۴تا هم سن خودم میدیدم حرف میزدیم ولی الانکه پوسیدم توخونه

Lifemusician،ابجی هروقت اومدی بهم پیام بده خیلی دلم برات تنگ شده 😊فکر نمیکردم انقد یهویی منو بزاری و بری ، ان شالله هرجا هستی سالم و شاد باشی 🥰
من دلم آرامش میخواد تفریح مسافرت چیپس بستنی لواشک

واییی من یه لیست دارم از جاهایی که دلم میخواد برم میخوام وقتی بزرگتر شدم برم اونجا ها 😍

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara. میشه به نیت خونه دار شدنمون یه سوره ی فلق بخونی؟ اگر خوندی بگو برات ایت الکرسی بخونم

واییی من یه لیست دارم از جاهایی که دلم میخواد برم میخوام وقتی بزرگتر شدم برم اونجا ها 😍

👍🏻👍🏻👍🏻😂منم مثل تو دلم پوکید🤕🤕

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
دقیقن برای منم همینو میگفتن ، حداقل موقع مدرسه ها خیلی بهتر بود تو مدرسه ۴تا هم سن خودم میدیدم حرف م ...

آره دلم مدرسه میخواادد 

البته زیادشم خوب نیست اون موقع ذهنامون به مشکل میخوره 😜

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara. میشه به نیت خونه دار شدنمون یه سوره ی فلق بخونی؟ اگر خوندی بگو برات ایت الکرسی بخونم

راستش به من بیشتر از هرکسی محبت میکنه اما دخترایی هستن که بهشون میگه خواهرای مجازی دلم میخواد موهام ...

ببین اصلا مجازی با کسی دوست نشو. 

میدونم چی میگط.  فقط باهاسون میحرفه.  اینا همسون برای سرکرمیه. اصلا سمت دوستژ مجازی آدم نباید بره. 

حالا نمیدونم. بهش بگو دوست نداری با دخترا بحرفه

واای وای درکت میکنم خییلی سخته. منم عاشق شده بودم مامانم جدامون کرد پسره میومد درخونمون نمیرفت .مام ...

آخ آخ خیلیییی بده حالا رل من ازم دوره تاحالا رودرو ندیدشم اگر رفته بودم سرقرار رودر رو زنده زنده خاکم میکردن و رو قبرم راه میرفتن 😟

ببین اصلا مجازی با کسی دوست نشو.  میدونم چی میگط.  فقط باهاسون میحرفه.  اینا همسون ب ...

آخه میدونی میترسم اگر بگم باهاشون حرف بزن منتهی اینبار پنهانیی 💔💔

سلامتی خودم ک اگه بخام از بدبختیام بگم ی کتاب میشه⁦😐💔🙂💔

اععع مگه چی شده عزیزم ؟؟

نصفش تو تاپیکام هس  اما ناگفته زیاده

میخونمشون 😟

نمیدونم والا.  مجازی بودن بدیاش همینه دیکه. چن سالته

آره مجازی خیلییی بده 😭

۱۵ سالمه 😟