2777
2789
عنوان

یس مغربی

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 39 پست
عزیزم برو پشت بوم قرآن ببر نیت کن سوره یوسفو بیار یه تکه لباسشو بزار لای سوره یوسف انشالله به خواست ...

دورت بگردم من الهی خیر ببینی حضرت فاطمه نگهدار خودت و زندگیت باشه امیدوارم حاجت روا شی 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
نمیخونم میترسم حاجت روا شدی؟

آره اما فرداش گفتم چرا این کارو کردم چم بود دیگه نگاهش نکردم آخه سورش مال طلسم و این چیزاس

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره اما فرداش گفتم چرا این کارو کردم چم بود دیگه نگاهش نکردم آخه سورش مال طلسم و این چیزاس

اره شنیدم خیلی دوس دارم بخونم میترسم ولی آخه نامزدم ۲۴ روزه رفته 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
اره شنیدم خیلی دوس دارم بخونم میترسم ولی آخه نامزدم ۲۴ روزه رفته 

مزمل بخون آجی ب نیت برگشت نامزدت مزمل عالیه 

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
مزمل بخون آجی ب نیت برگشت نامزدت مزمل عالیه 

چند بار دورت بگردم 

چند بار دورت بگردم 

خدا نکنه آجی 10 بار من بار ها خوندم بعد بیا خصوصی ی شماره بدم بهت بهش زنگ بزن کمک کنه 

خدا نکنه آجی 10 بار من بار ها خوندم بعد بیا خصوصی ی شماره بدم بهت بهش زنگ بزن کمک کنه 

چشم

کی کمک میکنه

ی دوست دارم 

چجوری کمک میکنه

سیده اجی