2777
2789
عنوان

یس مغربی

947 بازدید | 39 پست

سلام خوب هستین خانوما میگم کسی از این دعا حاجت گرفته  در موردش هر چی می دونین بهم بگین 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی هست؟

تو گوگل سرچ کن دعاس

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
فقط سرچ کردم تو گوگل دیدم نوشته بود خیلی دعای مجرب هست...

منم اونو دیدم ولی میگن  طلسمه میترسم

نخونی بهتره

اره شنیدم ولی میگن زود حاجت میده😔

من خوندم اما جوری سر درد میگیری که از درد همه چیزو چنگ میزنی سر در تم تا فرداش ادامه داره یعنی یک روز من جوری بودم که گریه میکردم ب شوهرم میگفتم صبح بلند نمیشم دیگه 

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
من خوندم اما جوری سر درد میگیری که از درد همه چیزو چنگ میزنی سر در تم تا فرداش ادامه داره یعنی یک رو ...

عزیزم فقد همون روز بود ؟بعد حاجت روا شدی 

برای حاجت روایی ذکر استغفرلله ربی و اتوب الیه صلوات که باعث محو شدن گناهان میشن بهترین اذکار هستن چون گناهان ما مانع استجابت دعا هامون هستن تا مانع رو برنداری خدا صداتو نمیشنوه

برای حاجت روایی ذکر استغفرلله ربی و اتوب الیه صلوات که باعث محو شدن گناهان میشن بهترین اذکار هستن چو ...

دورت بگردم من الهی خیر ببینی حضرت فاطمه نگهدار خودت و زندگیت باشه امیدوارم  دعام کن  تورو خدا دعام کنین عشقم برگرده و باهام آشتی کنه و به زودی زود عقد کنیم نامزد بودیم ۲۴ روزه رفته 

عزیزم فقد همون روز بود ؟بعد حاجت روا شدی 

آره خدا شاهده اما دستمال میزاشتم تو دهنم گاز میگرفتم از درد شوهرم خواست بکشم مواظب باش 

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
دورت بگردم من الهی خیر ببینی حضرت فاطمه نگهدار خودت و زندگیت باشه امیدوارم  دعام کن  تورو ...

عزیزم برو پشت بوم قرآن ببر نیت کن سوره یوسفو بیار یه تکه لباسشو بزار لای سوره یوسف انشالله به خواست خدا برمیگرده دعا میکنم خدا بهترینها رو واست رقم بزنه

آره خدا شاهده اما دستمال میزاشتم تو دهنم گاز میگرفتم از درد شوهرم خواست بکشم مواظب باش 

نمیخونم میترسم حاجت روا شدی؟