بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خوندم اما جوری سر درد میگیری که از درد همه چیزو چنگ میزنی سر در تم تا فرداش ادامه داره یعنی یک روز من جوری بودم که گریه میکردم ب شوهرم میگفتم صبح بلند نمیشم دیگه
گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩👧🌹
برای حاجت روایی ذکر استغفرلله ربی و اتوب الیه صلوات که باعث محو شدن گناهان میشن بهترین اذکار هستن چون گناهان ما مانع استجابت دعا هامون هستن تا مانع رو برنداری خدا صداتو نمیشنوه
آره خدا شاهده اما دستمال میزاشتم تو دهنم گاز میگرفتم از درد شوهرم خواست بکشم مواظب باش
گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩👧🌹