2777
2789
عنوان

میهمانی خدا🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 4034 بازدید | 621 پست
سلام عصرتون به خیر حاجت روابشید @999fateme     روز شانزدهم16 روز هفدهم17 روز هجدهم29 ...

سلام عزیزم شبت به خیر شرمنده من نتونسم کامل براتون بفرسم فردا جزء۸ روبخونید ان شا الله بقیشم تافرداشب اعلام میکنم @999fateme  

سلام عصرتون به خیر حاجت روابشید @minilove     روز شانزدهم7 روز هفدهم14 روز هجدهم27 ...

سلام عزیزم شبت به خیر شرمنده من نتونسم کامل براتون بفرسم فردا جزء1 روبخونید ان شا الله بقیشم تافرداشب اعلام میکنم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سلام عصرتون به خیر حاجت روابشید @velam     روز شانزدهم6 روز هفدهم19 روز هجدهم25 روز ...

سلام عزیزم شبت به خیر شرمنده من نتونسم کامل براتون بفرسم فردا جزء4روبخونید ان شا الله بقیشم تافرداشب اعلام میکنم

سلام عصرتون به خیر حاجت روابشید @asenadvamahya     روز شانزدهم8 روز هفدهم20 روز هجدهم ...

سلام عزیزم شبت به خیر شرمنده من نتونسم کامل براتون بفرسم فردا جزء22 روبخونید ان شا الله بقیشم تافرداشب اعلام میکنم @asenadvamahya  

سلام عصرتون به خیر حاجت روابشید @عاطفه_خانم     روز شانزدهم۱۰ روز هفدهم۲۱ روز هجدهم۸ ...

سلام عزیزم شبت به خیر شرمنده من نتونسم کامل براتون بفرسم فردا جزء24روبخونید ان شا الله بقیشم تافرداشب اعلام میکنم @عاطفه_خانم  

سلام عصرتون به خیر حاجت روابشید @avina2125     روز شانزدهم11 روز هفدهم30 روز هجدهم22 ...

سلام عزیزم شبت به خیر شرمنده من نتونسم کامل براتون بفرسم فردا جزء۲ روبخونید ان شا الله بقیشم تافرداشب اعلام میکنم @avina2125  

سلام عصرتون به خیر حاجت روابشید @abaniii     روز شانزدهم29 روز هفدهم25 روز هجدهم23 ر ...

سلام عزیزم شبت به خیر شرمنده من نتونسم کامل براتون بفرسم فردا جزء10 روبخونید ان شا الله بقیشم تافرداشب اعلام میکنم @abaniii  

سلام عصرتون به خیر حاجت روابشید @مامان،مهدیار     روز شانزدهم۱۷ روز هفدهم۱۲ روز هجدهم ...

سلام عزیزم شبت به خیر شرمنده من نتونسم کامل براتون بفرسم فردا جزء30 روبخونید ان شا الله بقیشم تافرداشب اعلام میکنم @مامان،مهدیار  

سلام عصرتون به خیر حاجت روابشید @روشنا1360     روز شانزدهم25 روز هفدهم27 روز هجدهم21 ...

سلام عزیزم شبت به خیر شرمنده من نتونسم کامل براتون بفرسم فردا جزء۲ روبخونید ان شا الله بقیشم تافرداشب اعلام میکنم @روشنا1360  

سلام عصرتون به خیر حاجت روابشید @anaraki     روز شانزدهم26 روز هفدهم29 روز هجدهم7 رو ...

سلام عزیزم شبت به خیر شرمنده من نتونسم کامل براتون بفرسم فردا جزء6 روبخونید ان شا الله بقیشم تافرداشب اعلام میکنم @anaraki‍   

سلام عصرتون به خیر حاجت روابشید @ماثناجون     روز شانزدهم۲۴ روز هفدهم۱۱ روز هجدهم۳ ر ...

سلام عزیزم شبت به خیر شرمنده من نتونسم کامل براتون بفرسم فردا جزء12روبخونید ان شا الله بقیشم تافرداشب اعلام میکنم @ماثناجون  

سلام عصرتون به خیر حاجت روابشید @13976465نازنین     روز شانزدهم8 روز هفدهم27 روز هجده ...

سلام عزیزم شبت به خیر شرمنده من نتونسم کامل براتون بفرسم فردا جزء۳ روبخونید ان شا الله بقیشم تافرداشب اعلام میکنم @13976465نازنین  

سلام عصرتون به خیر حاجت روابشید @nightstar     روز شانزدهم9 روز هفدهم1 روز هجدهم26 ر ...

سلام عزیزم شبت به خیر شرمنده من نتونسم کامل براتون بفرسم فردا جزء7 روبخونید ان شا الله بقیشم تافرداشب اعلام میکنم @nightstar  

سلام عصرتون به خیر حاجت روابشید @تیناب_1     روز شانزدهم3 روز هفدهم22 روز هجدهم9 روز ...

سلام عزیزم شبت به خیر شرمنده من نتونسم کامل براتون بفرسم فردا جزء15 روبخونید ان شا الله بقیشم تافرداشب اعلام میکنم @تیناب_1  

سلام عصرتون به خیر حاجت روابشید @شیر_چایی     روز شانزدهم۲۰ روز هفدهم۲۳ روز هجدهم۱۷ ...

سلام عزیزم شبت به خیر شرمنده من نتونسم کامل براتون بفرسم فردا جزء16 روبخونید ان شا الله بقیشم تافرداشب اعلام میکنم @شیر_چایی