2777
2789
عنوان

میهمانی خدا🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 4034 بازدید | 621 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عصرتون به خیر حاجت روابشید @arohi     روز شانزدهم5 روز هفدهم3 روز هجدهم2 روز نو ...

سلام عزیزم میشه درخواست دوستی مو قبول کنی ی سوال داشتم 

لطفا وقتی میخواین سوار ماشین بشین چند تا ضربه ب کاپوت ماشینتون بزنین چون ممکنه یه گربه برای گرم شدنش پناه برده باشه اونجا 💚  ⛴🏙
سلام عزیزم نماز روزهات قبول باشه عزیزم اشکالی نداره فقط لطفا هرروزی نتونسی بخونی ازاین به بعد بهم بگ ...

سلام رها جون 

قران ر دارم میخونم ولی یه چیزیو متوجه نشدم منظورت از روز 15 اینه که تا 15 ماه رمضان باید تمومش کنم؟اخه دیر جز گرفتم ازت

یا منظورت اینه که به ترتیب پیش برم و کاری به تاریخ ایام نداشته باشم؟

الا بذکر الله تطمئن القلوب❤ماشاءالله
سلام رها جون  قران ر دارم میخونم ولی یه چیزیو متوجه نشدم منظورت از روز 15 اینه که تا 15 ماه رم ...

سلام عزیزم این روزا واسه کسایی که از اول بودن شما تازه شروع کردی به ترتیب بخون

سلام رها جان خوبی😍 گلی ببخشید من امروز نتونستم جز ۱۱ بخونم میشه لطفا امشب اگه میتونین شما جای من ب ...

سلام عزیزم شما خوبی متاسفانه منم دیر دیدم عزیزم ان شا الله فردا میخونم

سلام گلم چشم

سلام عزیزم خووبین من بهتون پیام دادم  میشه بخونینش لطفا خیلی ممنون 🌸

لطفا وقتی میخواین سوار ماشین بشین چند تا ضربه ب کاپوت ماشینتون بزنین چون ممکنه یه گربه برای گرم شدنش پناه برده باشه اونجا 💚  ⛴🏙
سلام عصرتون به خیر حاجت روابشید @سمامحمدی     روز شانزدهم۱۹ روز هفدهم۲۸ روز هجدهم۴ ر ...

سلام عزیزم شبت به خیر شرمنده من نتونسم کامل براتون بفرسم فردا جزء۵ روبخونید ان شا الله بقیشم تافرداشب اعلام میکنم @سمامحمدی