2777
2789
عنوان

میهمانی خدا🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 4034 بازدید | 621 پست
سلام شبتون به خیر حاجت روا بشید @شیر_چایی     روز یازدهم۲۴ روز دوازدهم۱۷ روز سیزدهم۵ ...

سلام عصرتون به خیر حاجت روابشید @شیر_چایی  

روز شانزدهم۲۰

روز هفدهم۲۳

روز هجدهم۱۷

روز نوزدهم۲۱

روز بیستم۱۰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عصرتون به خیر حاجت روابشید @مامان،مهدیار     روز شانزدهم۱۷ روز هفدهم۱۲ روز هجدهم ...

سلام عزیزم نماز و روزتون قبول

ممنون 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

سلام عصرتون به خیر حاجت روابشید @روشنا1360     روز شانزدهم25 روز هفدهم27 روز هجدهم21 ...

سلام جز ۲۱ و۲۵ من،،،روتکراری گذاشتید قبلا خونده شده،،خودم جایگزین کنم یا شما زحمتشو میکشید،،؟؟

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

عزیزم ۱۰جایگزین ۲۱کن ۱۴روجایگزین ۲۵

باشه ممنون🥰😍

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

سلام عصرتون به خیر حاجت روابشید @azaraxsh     روز شانزدهم21 روز هفدهم24 روز هجدهم12 ...

ممنونم همچنین جز ۲۶ تکراریه خوندم قبلا

جز ۲۱ و ۲۴ هم سجده واجب دارن فعلا نمیتونم بخونم

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
ممنونم همچنین جز ۲۶ تکراریه خوندم قبلا جز ۲۱ و ۲۴ هم سجده واجب دارن فعلا نمیتونم بخونم

عزیزم برات تغییرش دادم

روز شانزدهم۲۲

روزهفدهم ۱۳

روز هجدهم۱۲

روز نوزدهم ۲۵

روز بیستم۱۷

سلام عصرتون به خیر حاجت روابشید @ماثناجون     روز شانزدهم۲۴ روز هفدهم۱۱ روز هجدهم۳ ر ...

ممنون   

امان از روز حسرت،روزی که کار به آخر رسد.               (  قرآن کریم  )                                                     مراقب دل خودمونو واطرافیانمون باشیم کثیفش نکنیم با غیبت وتهمت ودروغ وقضاوت نابجا و... ،روز حسرت خییییلی نزدیکه(آدم عاقل با مغز سالم هر حرف درستی رو حتی از کسی که همیشه میگه اما بهش عملم نمیکنه قبول میکنه ومیزاره سرلوحه زندگیش)                    لطفا برا خونه دارشدنم یه صلوات بفرستین ممنونم  
سلام عصرتون به خیر حاجت روابشید @13976465نازنین     روز شانزدهم8 روز هفدهم27 روز هجده ...

سلام عزیزم ممنون ان شاءالله همه حاجت روا بشن التماس دعا 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞