2777
2789
عنوان

میهمانی خدا🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 4034 بازدید | 621 پست
سلام عزیزم شبت به خیر شرمنده من نتونسم کامل براتون بفرسم فردا جزء۵ روبخونید ان شا الله بقیشم تافرداش ...

سلام گلم چشم حتما دشمنت شرمنده فدات بشم ممنون ک اطلاع دادی حاجت روا شی گلم 🙏🙏🙏🌹🌹🌹

الحمدُلله کما هوَ اهلُهُ
ممنونم همچنین جز ۲۶ تکراریه خوندم قبلا جز ۲۱ و ۲۴ هم سجده واجب دارن فعلا نمیتونم بخونم

سلام عزیزم شبت به خیر شرمنده من نتونسم کامل براتون بفرسم فردا جزء۹ روبخونید ان شا الله بقیشم تافرداشب اعلام میکنم @azaraxsh  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام عزیزم شبت به خیر شرمنده من نتونسم کامل براتون بفرسم فردا جزء۲ روبخونید ان شا الله بقیشم تافرداش ...

سلام ممنون،،التماس دعا

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

سلام عزیزم شبت به خیر شرمنده من نتونسم کامل براتون بفرسم فردا جزء30 روبخونید ان شا الله بقیشم تافردا ...

سلام گلم شبت بخیر دشمنتون شرمنده عزیزم

باشه گلم

حاجت روا باشید ان‌شاءالله

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

سلام عزیزم شبت به خیر شرمنده من نتونسم کامل براتون بفرسم فردا جزء۳ روبخونید ان شا الله بقیشم تافرداش ...

سلام عزیزم دشمنت شرمنده عیبی نداره  التماس دعا

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

سلام عزیزم 

من امروز کدوم جز رو بخونم؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟