2777
2789
عنوان

ارث

| مشاهده متن کامل بحث + 1267 بازدید | 155 پست
حتی این‌کارو‌کرده باشه هم مال خودش بوده. مادر بدی بوده قبول ( در صورتیکه به ناحق اون بچه ها رو از ار ...

اگه اینا جعل کرده باشن صلح نامه رو پدره خواسته اموال به بچه هاش برسه مالشه دوست داشته فرزندش بخوره سهم ببره آنوقت بازم این حرفو میزنی

از نظر من کل ارث به همسر میرسه از نظر. اخلاقی. بچه ها چی کاره بودند تو‌جمع کردن اون خونه زندگی؟!!

زندگی شما رو نمیدونم ولی تو خونه ما همه سهم دارن تو اموال بابام چون یا همه بوده و خوردیم یا همه با هم نبوده و نخوردیم وقتی پدر و مادری بچه دار میشن پس وظیفه تامین بچه رو دارن اگه نبود و فرزند تو کمبود بزرگ شد یعنی این بچه هم تو این زندگی داره کاری میکنه و داره برای اینکه به پدرش سخت نگذره اینم کمتر میخوره پس نمیشه نقش بچه رو تو زندگی کاملا نادیده گرفت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اینا جعل کرده باشن صلح نامه رو پدره خواسته اموال به بچه هاش برسه مالشه دوست داشته فرزندش بخوره س ...

اره، اون پدر از نطر من ادم باشعوری نبوده! زنش کنارش بوده برا جمع اموال حالا بریزه تو‌حلق بچه ها؟!!

از نظر من کل ارث به همسر میرسه از نظر. اخلاقی. بچه ها چی کاره بودند تو‌جمع کردن اون خونه زندگی؟!!

مکه ما میگیم نخوره  که شما جبهه گرفتی بخوره ۱/۸ ببره مهریشو  بگیره تازه ۳ طبقه هم ۷ سال پیش به نامش زده به اندازه کافی شوهرش براش گذاشته که تو رفاه زندگی کنه

زندگی شما رو نمیدونم ولی تو خونه ما همه سهم دارن تو اموال بابام چون یا همه بوده و خوردیم یا همه با ه ...

من عمرا به خودم اجازه نمیدم که اگه روزی روزگاری خدایی نکرده بابا و یا پدر شوهرم فوت کردند از مامان و یا مادرشوهرم ارث بخوام. 

اره، اون پدر از نطر من ادم باشعوری نبوده! زنش کنارش بوده برا جمع اموال حالا بریزه تو‌حلق بچه ها؟!!

داره میگی بچه گوشت وخونشن بچه هاشن عزیزای دلشن چرا نده به بچه هاش

داره میگی بچه گوشت وخونشن بچه هاشن عزیزای دلشن چرا نده به بچه هاش

زنش کنارش بوده این مال و اموال جمع شده، بچه ها چی کاره بودند؟!! الان شوهر من واقعا چی کاره بود تو‌اموال پدرش؟! زحمت و بدبختیش مال مادرشوهرم بوده، الانم اگه یه روز پدرشوهرم فوت کنه اون اموال حق اونه. اینم بگم که اصلا روابط خوبی با مادرشوهرم ندارم و اصلا هم دوسش ندارم😂

اانشالله برا شما همین جوری که میگین پیش بره

عزیزم شما حتما برو پیش وکیل و مشاوره بگیر اگه حل نشد شکایت کن حداقل اموال مشخص بشه میخواستی الان ارث بردار میخواستی بر ندارن تا بعد از ۱۲۰ سال که مادرشوهرت فوت شد بعد بردار ولی مشخص بشه جریان چیه دخترا و دامادا کلاه گشاد سرتون نزارن 

عزیزم شما حتما برو پیش وکیل و مشاوره بگیر اگه حل نشد شکایت کن حداقل اموال مشخص بشه میخواستی الان ارث ...

شوهرمنم خیلی مهربونه میگه دل مامانم میشکنه احساسی عمل میکنه ولی درستش اینه که شما میگین