سلام پدر شوهرم الان ۳ ماه فوت کردن مادر شوهرم میگه همه چی صلح شده به من ولی به ما هنوز صلح نامه رو نشون ندادن همش میگه دست وکیله من دارم شک میکنم این طبیعیه اخه
از نظر من کل ارث به همسر میرسه از نظر. اخلاقی. بچه ها چی کاره بودند توجمع کردن اون خونه زندگی؟!!
زندگی شما رو نمیدونم ولی تو خونه ما همه سهم دارن تو اموال بابام چون یا همه بوده و خوردیم یا همه با هم نبوده و نخوردیم وقتی پدر و مادری بچه دار میشن پس وظیفه تامین بچه رو دارن اگه نبود و فرزند تو کمبود بزرگ شد یعنی این بچه هم تو این زندگی داره کاری میکنه و داره برای اینکه به پدرش سخت نگذره اینم کمتر میخوره پس نمیشه نقش بچه رو تو زندگی کاملا نادیده گرفت
از نظر من کل ارث به همسر میرسه از نظر. اخلاقی. بچه ها چی کاره بودند توجمع کردن اون خونه زندگی؟!!
مکه ما میگیم نخوره که شما جبهه گرفتی بخوره ۱/۸ ببره مهریشو بگیره تازه ۳ طبقه هم ۷ سال پیش به نامش زده به اندازه کافی شوهرش براش گذاشته که تو رفاه زندگی کنه
داره میگی بچه گوشت وخونشن بچه هاشن عزیزای دلشن چرا نده به بچه هاش
زنش کنارش بوده این مال و اموال جمع شده، بچه ها چی کاره بودند؟!! الان شوهر من واقعا چی کاره بود تواموال پدرش؟! زحمت و بدبختیش مال مادرشوهرم بوده، الانم اگه یه روز پدرشوهرم فوت کنه اون اموال حق اونه. اینم بگم که اصلا روابط خوبی با مادرشوهرم ندارم و اصلا هم دوسش ندارم😂
عزیزم شما حتما برو پیش وکیل و مشاوره بگیر اگه حل نشد شکایت کن حداقل اموال مشخص بشه میخواستی الان ارث بردار میخواستی بر ندارن تا بعد از ۱۲۰ سال که مادرشوهرت فوت شد بعد بردار ولی مشخص بشه جریان چیه دخترا و دامادا کلاه گشاد سرتون نزارن