2777
2789
عنوان

ارث

| مشاهده متن کامل بحث + 1267 بازدید | 155 پست
ی عمر بچه بزرگ کن بعد بچهات تا شوهر بمیره دنبال ارثن . خب تا زندس زندگیشو نابود نکنین اونم زحمت کشید ...

ناراحت نکن خودتو حرف میلیون نیست آنقدر گذاشته که نوه و نتیجه بخورن همسرشم قشنگ به رفاه زندگی کنه همسرش ارث وهم بده بازم در رفاه کامله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارث حقه.. از شیر مادر حلالتر.. ولی استارتر و همه عروسها... جوری رفتار کنیم ک اگر دور از جون پدرمونم فوت شد اگر عرسمون اون شکلی رفتار کرد سرزنشش نکنیم.... خیلی زشته ادم در جایگاه عروس و داماد برای اموال پدرومادر همسرش تعیین و تکلیف کنه

خداروخوش نمیادطرف بعد یه عمر زندگی اواره بشه،،،پسر که بخواد دامادم میخواد دیگه،،،ازطرفی حق دارید ولی ...

عزیزم میلیاردی ارث رسیده چی فکر کردی تا نوه ها هم بخورن باز کم نمیاد

خانوم عزيز شوهرش فوت كرده درست  مال شوهرش بوده قانونا درست  ولي اين زن يك عمر زندگي كرده ...

من ۲۲ سال عروسشم جز فقر چیزی وتو این خانواده تجربه نکردم فقر واقعی نه زبونی

اصلا نشون نمیده دختر منم خیلی برام عجیبه

زنعموی منم تا چندسال وصیتنامه نشون نداد... سه تاگغازه و دوهزارمتر زمین و ی اپارتمان زد ب نام پسراش و خودش... یک سوم از ارث رو وکالت گرفت دست خودش باشه... بچه ها هم ب حرمت زنده بودنش عکس العمل زیادی نشون ندادن

امیدوارم همین بلا سرت بیارن 

اکه من به عروسم داشتم وندادم و کمک حالش نبودم عروسی که پسر روانی مو ۲۲ سال نگه داشت باشه سرم بیادمن فقر وبه معنای واقعی در این خانواده تجربه کردم وزجرهای زیادی کشیدم ۲۲ سال

تو این ۲۲ سال چیکار کردید که خودتون به جایی نرسیدید تو فقر واقعی بودید 

شوهر معتاد بود ومن با همه جور اعتیادش ساختم ۲۲ سال وزیاد نخوردی کشیدم قربونت  نزاشتم بچهم بی مادر بزرگ شه