2777
2789
عنوان

ارث

| مشاهده متن کامل بحث + 1267 بازدید | 155 پست
زنعموی منم تا چندسال وصیتنامه نشون نداد... سه تاگغازه و دوهزارمتر زمین و ی اپارتمان زد ب نام پسراش و ...

اصلا شوهر من انگار انسان نیست اصلا آدم حسابش نمیکنن اینا حتی بمیره هم مهم نیست خیلی شوهرم ساکته اینا اصلا اهمیت نمیدن بهش

شوهر معتاد بود ومن با همه جور اعتیادش ساختم ۲۲ سال وزیاد نخوردی کشیدم قربونت  نزاشتم بچهم بی ما ...

این یه توجیه بزرگه که خودتون نمیخواستید جدا بشید میگید بخاطر بچه شما میتونستید بچه رو پیش خودتون نگه دارید و حضانت هم کامل بهتون میدادن این حرف رو دیگه نزنید 

الان هم اگه واقعا فداکاری کرده باشید و مستحق باشید و این فداکاری شما رو خانواده همسرتون قبول داشته باشن باهاشون صحبت کنید که یه مقدار از ارثتون رو بهتون بدن وگرنه که باید صبر کنید تا مادرشوهرت هم فوت کنه    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا شوهر من انگار انسان نیست اصلا آدم حسابش نمیکنن اینا حتی بمیره هم مهم نیست خیلی شوهرم ساکته اینا ...

ببین گلم... اونا ک نمیتونن قانونن حق شمارو بالا بکشن... ولی شوهرتون باید صلح نامه رو رؤیت کنه و با گوشیش عکس بگیره و ب وکیل نشون بده

این یه توجیه بزرگه که خودتون نمیخواستید جدا بشید میگید بخاطر بچه شما میتونستید بچه رو پیش خودتون نگه ...

من حمایت نداشتم خودم بچه طلاق بودم نمیدونی چقدر سختی کشیدم که بدون مادر نمیخواستم اون چه که خودم تجربه کردم بچه من تجربه کنه 

این یه توجیه بزرگه که خودتون نمیخواستید جدا بشید میگید بخاطر بچه شما میتونستید بچه رو پیش خودتون نگه ...

خدا نکنه فوت کنه سلامت باشه خودش باید دست ما رو هم بگیره که نمی گیره هیچ وقت