2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سازنده های ایرانی استفاده کن  خارجی هر چقدرم تاکیدات بزاره بازم یه جای کارشون میلنگه

نه لزوما اینطور نیس سازنده های معروف و معتبر که چند هزار پیگیر دارن بعیده بی نتیجه بمونه، داخلیا هم همچین قابل اعتماد نیسن

تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰
نه لزوما اینطور نیس سازنده های معروف و معتبر که چند هزار پیگیر دارن بعیده بی نتیجه بمونه، داخلیا هم ...

یکی هست تو یوتیوب جیون بود اسمش گمونم 

یکیم ولمنتال اوایل همه عاشقشون بودن حتی خودمم ترغیب شدم استفاده کنم ازشون 

ولی دیدم بعضی از سازنده ها نقد شون کردن نشون میدادن توش پیام شیطانی داره 

منم کلا سازنده های خارجی رو گذاشتم کنار

الان رایگان گوشم میدم از ایرانیاس

یکی هست تو یوتیوب جیون بود اسمش گمونم  یکیم ولمنتال اوایل همه عاشقشون بودن حتی خودمم ترغیب شدم ...

نه جیون شیطانی نیس فرکانس ساباش استاندارد نیس فقط یهوو هزارتا تاکید تو ۲۰ثانیه وارد ضمیرتاخودآگاهت میکنه با فرکانس بالاتر از حد نرمال، بعد دیدی که ساباشو فقط باید روزی یه بار گوش داد کاملا مشخصه یه جای کار میلنگه

نه جیون شیطانی نیس فرکانس ساباش استاندارد نیس فقط یهوو هزارتا تاکید تو ۲۰ثانیه وارد ضمیرتاخودآگاهت م ...

اره من حماقت کردم یه رب گوش دادم 

باورت میشه فرداش بالای بینیم خط افتاده بود؟؟😐😐

انگار مثلا شکسته 

بعد یه هفته با کلی کرم و اینا رفت😐

اره من حماقت کردم یه رب گوش دادم  باورت میشه فرداش بالای بینیم خط افتاده بود؟؟😐😐 انگار مثلا ...

منم یه مدت میگوشیدم ولی همون روزی یه بار سردرد میگرفتم دیگه گوش ندادم

شما از سازنده های مختلف اطلاع دارین؟واسه تغییرات ظاهری بهترین سازنده کدومه؟؟

من خودم از بین خارجیا هیپنوددی، میس سیرجی رو بهشون اعتماد دارم چون زیاد تحقیق کردم در موردشون و نظرات مثبتشون زیاده