2777
2789
عنوان

رشته پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 91 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

حالا تو قبول شو بعد بحثشو بکن قبولیش از همه سخت تره

و ابنکه معلومه دندون لهتره چون زودتر درست تموم میشه خیلی از سختیای پزشکی هم نداره

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               
کشیک دوس داری؟ اولشه آجی برا زن راحتی مهمتره  اگ درآمد مد نظرت نی دندان بهترع شب رلحت تو خونت ...

وای آره کشیک دادن دوست دارم هیجان داره 😂

این جاده ها همیشه به تو منتهی می شوند ،باور کن چیزی به نام سر نوشت وجود دارد ...
من خودم پرستار پزشکی خیلی سخته اما دندان بهتره هر وقت دلت بخواد میری سرکاره البته رتبه کنکورم سخت تر ...

منم ب پرستاری علاقه دارم بنظرت برم یا ن؟ 

یعنی دردسر زیاد داره

کسایی که رشته پزشکی آن بیاین بگید خیلی سخته ؟

م

منم عاشق پزشکی و کشیکاشم

بی ادبی به دندون پزشکا نمیکنم ولی واقعیات اینه که دندون پزشکا از لحاظ علمی نسبت به پزشکا خیلی پایین ترن

یعنی اونا بیشتر کار عملی دارن تا تئوری

من که 11 تجربیم هنو شروع نکردم بخونم 

یعنی شروع کردم ولی خیلی جدی نمیخونم 

میخوام حتما پزشکی بیارم 

که هم آیندم تضمین بشه هم به آرزوم برسم

خیلیا وقتی وارد رشته تجربی میشن نظرشون عوض میشه ولی من نه نشد و عاشقشم

عزیزم هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد :) شغل و درامد بالا برای هر کسی نیست و ادم خاص خودش رو میخواد ... در کل پزشکی .. امنیت و فرصت شغلی بیشتری داره به علاوه تخصص های متنوعی داره و تو کشورهای خارج بالاتر محسوب میشه از همه لحاظ ...

که خدای من بی حساب روزی میده از جایی ک ن تو فکرم بوده ن تو برنامم🦢🫧 که خدای من قفلای بسته تو ذهنمو با نام"فتاح" خودش باز میکنه✨️💌 که خدای من به تلاشم برکت میده و به اندازه نمیبخشه بلکه با بزرگی خودش میبخشه 💕🌬

هرجی علاقه داری من دندانپزشکم ولی الان میگم برا خانوم دارو بهتره ، پزشکی کشیکش سخته دندانپزشکی بار روانی بالایی روت داره ، اگه علاقه نداری واقعا عصبیت نیکنه فک کن ماثل مدت یه صدایه ویزززززززززززززز تو گوشته و رو تابوره تشستی و داری به یه حفره سیاه  نکا میکنی و محیط کارت  در حد یک سانتی متره 

درسشو دارو سازا میخونن ،پزشو پزشکیا میدن ،پولشو دندونا میبرن😅

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
تراز و رتبه ت به پزشکی نزدیکه ؟

آره از اون نظر مشکل نداره که قبول نشم چون مدرسه تیزهوشان هم خوندم ولی از اینکه خسته شم و ببینم نمیتونم استراحت و تفریح داشته باشم میترسم

این جاده ها همیشه به تو منتهی می شوند ،باور کن چیزی به نام سر نوشت وجود دارد ...
آخه علاقه خاصی دارم به پزشکی ولی آدمی هم هستم که یهو پشیمون میشم

باید ب سختیشم فکر کنی شب کاریش جوریه ک هر وقت از شبانه روز مریض بد حال بیاد باید برا ویزیت بری 

بنظر خودم دندان بهتره خودتی و خودت و هر وقت بخوای میری و برا خانم ها بهتره درآمدشم عالیه