2821
2789
عنوان

رشته پزشکی

910 بازدید | 91 پست
بچه ها من خیلی زشته پزشکی رو دوست دارم ولی همه میگن سخته بدی دیگه نمی تونی راحت باشی همش سرت تو کتابه باید کشیک بدی و...

همه میگن دندون پزشکی ولی من عاشق پزشکی و بیمارستان و کشیک و اینام

چه کنم ؟

این جاده ها همیشه به تو منتهی می شوند ،باور کن چیزی به نام سر نوشت وجود دارد ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هرچی دوس داری گلم 

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊

حالا تو قبول شو بعد بحثشو بکن قبولیش از همه سخت تره

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

کشیک دوس داری؟

اولشه آجی برا زن راحتی مهمتره 

اگ درآمد مد نظرت نی دندان بهترع شب رلحت تو خونت خوابی 

اگه کتاب  خوب یا سایت خوب  در مورد تربیت فرزند ، و روابط و شخصیت میدونی بهم معرفی کن . کتاب زنان زیرک . زن بودن از تونی گرنت .نیمهی تاریک وجود تاپیک دختر گرانبها و بانو آرتمیس عالی  هستند وخوندمشون. 
من خودم پرستار پزشکی خیلی سخته اما دندان بهتره هر وقت دلت بخواد میری سرکاره البته رتبه کنکورم سخت تر ...

آخه علاقه خاصی دارم به پزشکی ولی آدمی هم هستم که یهو پشیمون میشم

این جاده ها همیشه به تو منتهی می شوند ،باور کن چیزی به نام سر نوشت وجود دارد ...
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز