2777
2789
عنوان

فرشته نگهبان

131 بازدید | 6 پست

#پیام_فرشتگان

💜🍃اگر نسبت به شخصی که در اطرف شماست وشرایط بدی دارد ودر تنگدستی قرار گرفته حس دلسوزی زیاد واحساس بدی دارید فقر آنها را با دلسوزی زیاد به خود جذب خواهید کرد

🍃اگر میتوانید برایشان کاری انجام دهید انجام دهید اگر نه دلسوزی به تنهایی برای شما نیز رنج وعذاب خواهد آوردزیرا ذهن ناخودآگاه شما سریع نسبت به این حس عکس العمل نشان میدهد ونمیتواند تشخیص دهد که شما نیستید که گرفتار فقر شدید فقط احساس فقر و دلسوزی را دریافت میکند وبه دنبال این می گردد که شرایطی برای دلسوزی وفقر شما ایجاد کند..

🍃میتوانید برای شخصی که دچار فقر شده بااحساس خوب دعا کنیدوبه فرشته نگهبان وثروت آن شخص نامه بنویسید تا شرایط واوضاع مساعد برای شخص مورد نظر ایجاد نمایند.

اما نکته مهم این است که آن شخص خودش ارتعاش ثروت بدهد وباورهایش را اصلاح کند تا از تنگدستی بیرون بیایدزیرا این شرایط را خودش برای خویش جذب  کرده است.

کلامت و قدرت ذهنت و باور کن تا به هرچی دوست داری برسی. بهترین کتاب: ۴اثر از فلورانس اسکاول شین . 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جالبه

خیلی عزیزم . کاش همه انسانها درک اینو داشتن و میتونستن برای همه آدم ها خوب بخوان حتی کسایی که فکر میکنند بدترین کارارو در حقشون کردند بعد معجزشو میدیدند

کلامت و قدرت ذهنت و باور کن تا به هرچی دوست داری برسی. بهترین کتاب: ۴اثر از فلورانس اسکاول شین . 

بله درسته 

یه مدتی بود انگار کسی داشت با من حرف می‌زد یعنی تو دلم بهم میگفت فلان کارو بکن. یا نکن فلان چیزو بگو اینا 

گفتم لابد این خودمم که جواب خودمو میدم 

یه روز داشتم حرف میزدم با  نیروی درونم همونجوری گفتم کاش خودتو نشون بدی من فکر میکنم این خودم هستم که دارم با خودم حرف میزنم و اینا بعد میخواستم گوشیمو روشن کنم ساعت 11:11دیدم 

موندم..… 

بله درسته  یه مدتی بود انگار کسی داشت با من حرف می‌زد یعنی تو دلم بهم میگفت فلان کارو بکن. یا ...

😍😍😇😍😍