2777
2789

سلام دوستان خودم شیر دارم ولی بچم سیر نمیشه شیر کمکی میدم چند وعده بدم چند پیمانه تو چند سی سی نمبخوام زیاد بدم شما چجوری میدین 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂

دختر من. از اولش از روزی یه پیمانه میخورد تا روزی سه تا زیاد نمیدادم ده ماهگی هم دیگه شیشه نگرفت 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کجا میدانی سیر نمیشه خوب وزن نمیگیره

فقط یک بار یکی دو ساعت قبل خواب بده 60 تا فکر کنم دوپیمانه بشه

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
از کجا میدانی سیر نمیشه خوب وزن نمیگیره فقط یک بار یکی دو ساعت قبل خواب بده 60 تا فکر کنم دوپیمانه ...

یبار جیش کرد گلبهی بود دکتر گفت شیر مادر کافی نیست گمکی بده

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂

منم دخترم بیستوشیش روزشه از اول که دیدم شیرم کمه دکتر هم توی بیمارستان گفت یبار شیرخودتو بده یبار شیرخشک تا شیرت زیاد شه..الانم میدم چون شیرم کمه اما همش استرس دارم شیرخشکی شه

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
سه ماهگی به بعد دیگه بچت شیر خشکی میشه ۹۹ درصد. اگه میخوای شیر خشک بدی داره میخوابه واسه احر شب بهش ...

یعنی میگی فقط اخرشب بخوره شیرخشکی نمیشه کلا؟؟سینه رو ول نمیکنه؟؟

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
نه دیگه متوجه نمیشه. وقتی میخوابه اخر شب ۹۰  سی سی بهش بدی

اگه داره میخوابه  منظورته که نودسی سی نمیخوره ۳۰سی سی بزور میخوره..